Ahojte, som prvák na strednej a idem robiť reparát z matiky.....chcel som sa vás opýtať že či sa mám učiť učivo z celého roku alebo len z polroku ? vopred dík za odpoveď.
z pól roku ja idem do druhého ale prestuupujem a tak budem robiť reparát zo 7 predmetov to nedám lebo to robím 19. 22. a 25.8 a tak asi pojdem od prvého ale aspoň budem robiť to čo ma baví... no najviac ma jebe že budem maturovať z matiky keď pojdem od prvého... :/ čo nechcem
myslim si ze ucitelka ked ti dava reparat je povinna ti presne povedat okruh tem... ak ti povedala a nezapisal si si tak si kkt, ak ti nepovedala tak okamzite si sa mal spytat nech ti detailne povie z coho.. ak si sa nespytal to znamena taktiez ze si kkt, lebo to mas maximalne na haku a tym padom pre tvoj zivot by bolo iba dobre ak by si si rocnik zopakoval..
@p4lec taktiez zvlastne... na konci roka mozes mat dve 5ky na vysvedceni a dat si dva reparaty, ak ich spravis mozes prejst.. no akonahle mas uz tri 5ky, tri reparaty nie je mozne robit..
vtipné je že reparát robím len z toho dôvodu že som 2 týždne pred koncom roka ochorel to že som kkt už dávno viem no chcel som sa opýtať len toto... ale nepríde mi logické že som prepadol len z druhého polroka a bude chcieť skúšať oba polroky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Aj mňa to čaká Znova
Tiež som na to celkom bohovala, že to je pekne trápne. Nespravíš nič.