@candy36 prečo by nemala študovať psychológiu, keď ju to zaujíma a baví?
tento dnešný svet kde je všetko orientované proti humanistickým odvetviam vedy je dosť napiko
v BA je lepšia, ale je ťažšie sa tam dostať. ak chceš študovať psychológiu, podaj si prihlášku na obe školy a uvidíš. ale inak ja súhlasím s tým, že to dnes nie je dobrý výber, psychológov je veľa a kvôli novému zákonu majú veľký problém sa uchytiť - pokiaľ nemáš istú prax po škole (cez známosti), tak ti to veľmi neodporúčam... brácho skončil psychológiu a polroka si nevie nájsť robotu
@sveter neboj nie som orientovaná proti humanistom až natoľko aby som ju od toho odrádzala len kvôli svojmu presvedčeniu
tu ide o to, že na slovensku je psychológov už pokokot, každý rok sa na tú školu hlásia tisíce ľudí, každý rok z nej tisíce ľudí vyjdú a potom nemajú čo robiť lebo psychológov je na slovensku treba tak 50. akože, vyštudovať to a odísť niekam do preč potom, to hej, ale na slovensku sa psychológ už proste neuplatní.
@candy36 alee toto uplatňovanie sa je tiež podľa mňa... ako hej jasné že ide o to aby si sa zamestnal, ale nebudem študovať informatiku keď to neviem a nebaví ma to, rozumieš
myslím že nech si každý vyštuduje čo chce a ten, čo veľmi chce, sa dokáže aj uchytiť, pokiaľ sa snaží... aj keď na slovensku sa už neoplatí ani vreckovky predávať, odtiaľto do pičke treba ísť čo najrýchlejšie
@sveter jj, samozrejme, je blbosť študovať niečo čo ťa vôbec nebaví, ale sú isté školy ako právo alebo psychológia ktoré sa už podľa mňa vôbec na slovensku neoplatí ísť študovať. ale tak keď ju to veľmi baví a chce tak nech ide, no, jej vec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
tento dnešný svet kde je všetko orientované proti humanistickým odvetviam vedy je dosť napiko
tu ide o to, že na slovensku je psychológov už pokokot, každý rok sa na tú školu hlásia tisíce ľudí, každý rok z nej tisíce ľudí vyjdú a potom nemajú čo robiť lebo psychológov je na slovensku treba tak 50. akože, vyštudovať to a odísť niekam do preč potom, to hej, ale na slovensku sa psychológ už proste neuplatní.
myslím že nech si každý vyštuduje čo chce a ten, čo veľmi chce, sa dokáže aj uchytiť, pokiaľ sa snaží... aj keď na slovensku sa už neoplatí ani vreckovky predávať, odtiaľto do pičke treba ísť čo najrýchlejšie