Prsia v telke: Hanbili ste sa, keď ste boli malí a v telke bolo vidieť holé prsia nejakej herečky?
Spomenul som si práve, že keď som bol mladý, a kukal som s rodičmi telku a v telke bola nejaká herečka, ktorej bolo vidieť napríklad holé prsia alebo aj viac, tak som vždy nejak zakašlal, alebo sa zohol po pohár, aby to vyzeralo, že "akurát keď boli prsia
mna porazi ja to obcas robim dodnes, je mi blbe ked pozeram s mamou film a zrazu nejaka uchylna scenka tak sa tvarim ze spim a nevidim to ale ked to pozeram s kamosmi sme nalepeny na telke
@helusiq@nenay no presne tak ale vacsinou ked uz sa aj tvarim ze spim tak sa smejem, ze co to robim a tak mama vidi ze sa tak len tvarim ale je mi to proste divne pozerat s rodicmi nieco uchylne
jasne... stacilo, ked sa neaky dvaja bozkavali... Teraz to uz nerobim, ale ked som ol mensi mi to pripadalo blbe sa na to pozerat, ked tam boli rodicia, alebo nebodaj stary rodicia... To babka vzdy hovorila, nech sa nekukam...
Jj aj ja som to robila aj vždy keď bola nejaka milostná scéna a podobne pred rodičmi som sa vtedy cítila strašne trápne
Minule som pozerala nejaký seriál a sa tam rozprával chalan s babou o tom že sa jej chce dotýkať a tá baba potom tak chytila jeho ruky a nasmerovala si ich a akurát tam stála moja mama... dokonca aj vtedy som sa cítila trápne
no ja aj teraz ak pozeram s rodicmi daky film aj s mamou nehovoriac s ocom a je to tam take daco tak sa vzdy obzeram von oknoom alebo tak vezmem daky casopis kukam inde haluz
ja som to tiez robila, vzdy som sa hanbila a v podstate aj doteraz tak trocha hanbim vidiet nieco take s nasimi.. teda teraz uz menej.. ale si uplne pamätam ze sme ako decka kukali s rodicmi film Musime si pomahat a bola tam jedna scena kde dokopy nebolo nic vidiet ale ti dvaja mali sex a som sa hanbila (asi aj surodenci) ale mama to nechala.. az na okriknutie ocom to nachvilu prepla.. mno proste..
cim to vobec je? @jogurtovakultura vysvetli nam to z psychologickeho hladiska prosim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Minule som pozerala nejaký seriál a sa tam rozprával chalan s babou o tom že sa jej chce dotýkať a tá baba potom tak chytila jeho ruky a nasmerovala si ich a akurát tam stála moja mama... dokonca aj vtedy som sa cítila trápne
cim to vobec je? @jogurtovakultura vysvetli nam to z psychologickeho hladiska prosim