PROSIM MA NIEKTO VYPRACOVANE MATURITNE ZADANIA ZO SJ?
nikde ich neviem na nete najst ...ako aj zaradom nech idu , bo podla mojich info je prve zadanie o samovi chalupkovi....druhe je o jankovi kralovi... ja by som tietto potrebovala aj vypracovane. minulorocni al. preedminulorocni maturanti pomozte mi prosim
každá škola má iné....a dokonca ja každý učiteľ chce iné....podľa tvojich info je možno chalupka prvý, ja som ho mala niekde v osemnástke s ďalšími dvoma autormi. a nejde len o toto, musíš vedieť len niektoré konkrétne diela, ktoré učiteľ uzná za prelomové a niektorí učitelia napr. uznajú za vhodné vedieť psychologický rozbor postáv atď. budeš to proste musieť robiť starou poctivou cestou, alebo sa spýtať niekoho zo školy
@2 obsah je cca ten istý, ale usporiadanie a nejaké drobnosti sa líšia....samozrejme že napr. každý má niekde chalupku, otázkou je, čo k nemu má veideť
ja som bola v tomk ze cela SR ma ako prve zadanie na ustnej maturite rovnake....to jak moze mat kazdy nieco ine?? to je dobra blbost...ved kto by to vytvaral???
učitelia, čo si myslela? rovnako ako učebné osnovy, tie si tiež každý môže trochu pomeniť. učitelia ich vypracujú a niekde vyššie im to potom schvália, ale v konečnom dôsledku má každá škola inú maturitu...a to nie je ich dobrovoľná iniciatíva, aby si rozumela, to sa tak proste robí
počkať, ona vás neučí na maturu? hmmm no hej, aj takí učitelia sú...v tom prípade treba zohnať minuloročných maturantov z vašej školy, niečí starší súrodenci, kamoši....však výhoda je v tom, že slovinu mali všetci
@Anzu no ako hovoríš všetky sú cca rovnaké ale napríklad my sme mali jednu otázku čisto Sládkoviča a niekto má otázku Chalúpka. A čo sa týka toho že ich učiteľka neučí na maturu tak to je celkom normálne keďže podľa zákona sú maturitné otázky tajné a nesmú sa zverejňovať. Ani nám ich oficiálne nepovedali ale mali sme ich po minuloročných maturantoch.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ja som mala na kazdy predmet presne take, ake tam mali byt, ale viem, ze na jednej skole, mali trosku ine,..
podstat tam zostava, ale rovnake to neni