Chcela by som sa spýtať. Mám internet v mobile (Telecom) na kredit, ktorý si dobíjam pravidelne (dokonca viac než pravidelne) . Často skypujem cez mobil a donedávna mi hovor na skype, ktorý trval približne hodinu zobral max. 10 - 15 centov. Teraz ma takto
"donedávna mi hovor na skype, ktorý trval približne hodinu zobral max. 10 - 15 centov. Teraz ma takto stojí 5 - 10 minút. " - skus si pozriet ci sa ti nezmenila kvalita hovoru... vyssie rozlisenie --> vacsi datovy prenos --> kratsia doba hovoru.. alebo si pozri cennik za datove sluzby, ci nie je zmena tam
teoretický by som sa vykašľal na celý kredit, hupsol to do O2 fer a dal si balíček na mesiac (neviem koľko prevoláš a "pre esemeskuješ") jednoducho by som si to vyskladal,**PRÍKLAD** mojim trom-volaš trom ľudom do zbláznenia- cca 4 euro internet v mobile cca 5 euro (stačí ti aj ten najmenší balik O2 po prešvihnutí dát ti neučtuje zato poplatky ale stiahne ti rýchlosť internetu na polovicu čož je stále dosť na čokoľvek čo robíš ) a tak to to maš na mesiac a vyžiješ, pripapadne isť do T -mobilu a zriešiť to tam, za opýtanie nič nedáš true story
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty