Vážení a milí, potrebujem súrne poradiť a najlepšie od niekoho kto má s touto situáciou skúsenosť. Som v maturitnom ročníku ll.polrok a momentálne som zistila, že mojimi častými chorobami som vymeškala dokopy 3 týždne (30% z každého vyučovacieho predmetu
no vieš nie všade sú takí ochotní. Keď som dnes s týmto prišla za triednou povedala mi: "Keď vám je treba odpovede na testy viete používať internet, ale keď vám je treba niečo vážne už pricupitáte za mnou. Nebudem to riešiť, zisti si." a každý ďalší " pedagóg" povedal: "Opýtaj sa triednej." Tak nechápem prečo hneď nadávaš ak nevieš fatky.
@shanon treba to riešiť s profesormi, u ktorých si vymeškala veľa hodín. nikto iný ti s tým nepomôže. mala som veľa spolužiačok, šo tiež neskutočne vymeškali, oveľa viac ako ty, a pripustili všetkých, okrem jednej baby, ale tá vymeškala asi 90%
No veď to, že učitelia sú teraz na nervy viac ako my z tej maturity a so všetkými otázkami nás posielajú za triednou...a to nebudem komentovať. Tak vám pekne Ďakujem, trošku ste ma upokojili asi s tými otázkami radšej počkám..po písomných. A ešte som chcela vedieť váš názor, že ak mám vymeškaných tých 29% či koľko to mám a napíšem písomnú dobre cca 85-90% (zatiaľ tak bolo na skúšobných)..myslíte, že to môže ovplyvniť rozhodnutie učiteľa ohľadom tých komisionáliek ?
@adsy Och aká som rada, že som vás tu našla...všade sú len ľudia čo poučujú a strašia a pritom nevedia čo je vo veci. Potrebovala som trocha upokojiť Škola bola u mňa vždy na prvom mieste, ale jednoducho mi zdravie nepraje...a učitelia si to často mýlia s flákaním. Ďakujem vám
ja som v maturitnom rocniku vymeskala... ak sa dobre pamatam, tak cely januar, februar, marec a nieco aj z aprila. netusim kolko to je percent. ale komisionalky som robila len z prveho polroka kde mi nemali z coho dat znamku. a druhy polrok som proste musela zvladnut stihnut dokoncit + maturitu som mala v termine ako vsetci ostatni.
toto skor ries so svojim triednym, pripadne s vedenim skoly.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a či ťa pripustia k maturite je LEN a LEN na škole...
Rozumejte to tak, že z niektorých predmetov 90% vymeškané a iné zas 100% účasť
1. nevykaj mi
2. povedal som iba pravdu
3. pokiaľ ti nič nepovedia sami tak sa nepýtaj
toto skor ries so svojim triednym, pripadne s vedenim skoly.