Ahojte v septembri idem na gympel mam cca hodinu cesty a dost z toho peso. Nechcem mat tazku tasku (hlavne v lete) a rozmyslal som nad karisblokom namiesto zositom na kazdy predmet. Aky mate na to nazor vy?
isty cas som to tak mala a taska bola este tazsia ako so zositmi teraz si vacsinu zositov nechavam v skole a domov si beriem iba tie, z ktorych sa potrebujem ucit
celych 5 rokov som mala karisblok a bol to ten najlepsi napad ever. nerozumiem naco by clovek chcel mat zosit kde zo sebou zbytocne vlacis kopu cistych papierov.
plus mozes si to jakokolvek upravovat, vyberat napriklad stare poznamky co uz ti netreba a podobne. a ked ti chyba nejake ucivo proste dopises a vlozis... jednudcho anooo
a nerozuiem ako moze byt karis tazsi ako zosity ked to je len obal a cisto poznamky, ktore potrebujes, a par cistych stran. teda no ty, padom si to asi dotycni zle zariadili.
ja to neviem opisat ale najradsej mam na kazdy den samostatny "zakladac" na papiere, rozdelim si to podla toho ako mam predmety, i ked je pravda ze na VS to je ine lebo jeden predmet mam len raz do tyzdna...ale ako sa poznam, vymyslela by som nieco strasne komplikovane ale tak, aby mi to vyhovovalo
kazdopadne za cias mojho gympla som mala uplne standardne zosity
podla mna to bude vacsine jedno, ja som karis stale nosila okrem matiky kde si rok ucitelka trvala na velkom cistom zosite a inak ako je napisane v @6 je to super fakt
Nechápem prečo učiteľom vadí,že si žiak píše do čoho chce ak mu je to pohodlnejšie a lepšia sa mu z toho učí,však ide sám proti sebe ten učiteľ.
Čo už...
moja sestra bola 3 roky lajdak, flakala skolu, o zositoch na kazdy predmet sa nedalo ani rozpravat..az posledny maturitny rocnik sa rozhodla, ze musi so sebou nieco robit, zaviedla si karisbok, raz ho zabudla v kaviarni a odvtedy tie poznamky, na ktorych si davala tolko zalezat, nevidela no ale zmaturovala to bola taka mensia story na pobavenie, koniec-koncov, je to na kazdom co mu vyhovuje, uvidis aj podla uciteloch, co budu vyzadovat od vas a potom sa rozhodnes, mozno ti bude nakoniec pohodlnejsie vsetko natrepat do vaku ako nosit v ruke, tiez som cestovala kazde rano 45min a neviem si predstavit vyberat penazenku, kartu, peniaze, mobil, v druhej ruke naklad, tu ti niekto kriči poza chrbat..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale malo by to byť v pohode, môžeš zo začiatku chodiť s karisblokom, a ak s tým bude mať niekto vážny problém tak si zavedieš zošit priebežne.
ale asi bude.
plus mozes si to jakokolvek upravovat, vyberat napriklad stare poznamky co uz ti netreba a podobne. a ked ti chyba nejake ucivo proste dopises a vlozis... jednudcho anooo
kazdopadne za cias mojho gympla som mala uplne standardne zosity
Čo už...