Čaute ľudia no čo ako sa vám dnes darilo? Ja sa hlásim na FPM ale mala som iba 164 bodov, tak sa teraz obávam, že to nabude stačiť. Ako to bolo po minulé roky neviete?
@xxx7 pretože fakulty ako FPM, OF sú fakulty, kde sa učí prevažne manažment a dokáže to vyštudovať každý + berú tam dosť ľudí..
ak si to porovnáš napr. s FHI, ktorá je náročnejšia v tom, že tam berú menej ľudí, na bakalárskom stupni máš dosť matiky, štatistiky, ekonometrie a pod., na FAJ a FMV máš zase jazyky...
z tohto pohľadu beriem a aj pri prijímačkách som brala FPM a OF ako fakulty, kde vezmú každého... a beriem tak aj NHFku a keby som si to uvedomila skôr tak tam ani nejdem
@pinka102 lebo to budes lutovat ta kvalita je otrasna. nic sa tam nenaucis. teda ak chces prechadzat z rocnika do rocnika tak ze budes len opisovat kazdu pisomku a nic sa nenaucis tak to ani na vysoku nechod. ekonomicka ma lepsie renome. ver mi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ak si to porovnáš napr. s FHI, ktorá je náročnejšia v tom, že tam berú menej ľudí, na bakalárskom stupni máš dosť matiky, štatistiky, ekonometrie a pod., na FAJ a FMV máš zase jazyky...
z tohto pohľadu beriem a aj pri prijímačkách som brala FPM a OF ako fakulty, kde vezmú každého... a beriem tak aj NHFku a keby som si to uvedomila skôr tak tam ani nejdem