Ja si myslím, že stále viac a viac nás ovládajú zvieracie pudy. A keď sa medzi nami nájdu takí ktorí rozmýšľajú, tak to zneužijú len pre svoj prospech. Oklamú
@poak235 ako poviem to takto: Nerozumiem tomu o co ti ide polozis otazku(ktora skoro nesuvisi z tvojou odpovedou, alebo lepsie povedane mala byt sformulovana podrobnejsie), potom si na nu odpovies a co cakas? Medailu?
Musíš začať od seba,zoznámiť sa s ľuďmi s podobným názorom a pokúsiť sa o nápravu.No debilovi nevysvetlíš že je debil pretože je debil.Takže normálnemu ovčanovi musíš najprv zapchať hubu žrádlom(zabezpečiť jeho základné potreby)a až potom sa môžte baviť o morálke atď.
Súhlasím s tebou, ja tu denne zakladám fóra o tom akí sú ľudia nadržaní, ale vždy ma vysmejú a najčastejšie napíšu že si v živote nenájdem babu. Tak vidíš akí sú ľudia...
co sa tyka pudov tak tymi su ludia hnaní odzačiatku...ja sa snazim byt nad vecou a z ludi si robim srandu ...ludia su lahko ovplyvnitelni jedine tak sa da vysvetlit ze markiza a jojka su najsledovanejsie tv, ze Novy Smrad je najcitanejsi dennik, ...a dalsie totalne odpady ktore su popularne ..radsej nebudem pisat co si myslim o ludoch co to podporuju ....staci ze daky dementko v reklame vyskakuje na plazi a spieva makarenu a uz vsetci s penou na hube bezia do t-debilu po novy vyhodny pausal a potom sa cuduju ze nemaju peniaze ked vsetky daju na ucet za telefon ...o hypotekach a pozickach ani nehovorim ..skoda reci ale je pravda ze je tazke najst normalnych ludi ktorí okrem tych zvieracich pudov pouzivaju aj mozog
@sitnxan chcem nové topánky, minule som niekde jedny videla, ale neviem kde boli a nikde neviem nájsť podobné a strašne moc ich chcem! a ešte chcem konverzy, ale tie si kúpim v decembri v prahe na václaváku lebo je tam obchod paul frank a v ňom predávajú také riadne vymakané, síce už niekým používané ale za to úplne najviac šupa konverzy vytunené tri štyri mega!
a musím si kúpiť novú mikinu... a nohavice. a tričká a aj niečo v čom budem vyzerať žensky a budem v tom môcť ísť do divadla v októbri a potom hádam sa pozrieť bratovi na stužkovú....
takže mi pošli 200 eur na účet a ja si nakúpim
ale fekálnu erotiku písať neviem a nakoľko som falošná a povrchná tak to asi enpôjde tak ľahko
No a co keby si namiesto tohto vypisovanie nieco s ty robila mmm? Najde sa dost ludi co pozna pravdu ale ti len napisu: musis sa s tym zmierit, ina moznost neni.... OMG ale zeby s tym nieco spravili to nie..
keď chceš diskutovať, odporúčam nabudúce položiť len jednu otázku a následne sa zapájať, lebo takto tam skáčeš z témy do témy ( od povrchnosti cez zvieratká, politikov až k erotike) a stráca sa tým celková pointa a logika toho, čo si chcel povedať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
vsetci hovoria, ze nie su ovce
Lebo ma už nebavia tie o zlomených srdiečkach.
a musím si kúpiť novú mikinu... a nohavice. a tričká a aj niečo v čom budem vyzerať žensky a budem v tom môcť ísť do divadla v októbri a potom hádam sa pozrieť bratovi na stužkovú....
takže mi pošli 200 eur na účet a ja si nakúpim
ale fekálnu erotiku písať neviem a nakoľko som falošná a povrchná tak to asi enpôjde tak ľahko