No, to som zvedavy a pravdu, lebo kopu ludi co poznam nestuduju vobec kvoli vzdelaniu, ani kvoli titulu Tak by ma celkom zaujimalo, ako su na tom birdzaci
@Newgeneration hlboko sa ospravedlnujem : ) Preco nechces studovat ? Nieje ti to k tvojej praci treba, ze? tak naco...este ma tak napada mohol som tam dat moznost, ze "chcem vyuzivat studenske zlavy"
@Method prácu nemám zatiaľ žiadnu to je na tom to komické ale tak či onak školy ako takej mám pokrk a jednak na môj vkus je príliš drahá a kde mi kto zaručí, že keď ju vyštudujem tak neskončím na úrade? jednoducho podľa mňa zbytočne zabitý čas...a na druhej strane na také bežné veci existujú kurzy, takže ak by som sa niečo chcel naučiť, dá sa aj takouto formou
Teda užívať ako užívať... pochybujem, že si z neho veľa užijem... Ale fakt , som anti manuálny typ. Hoci trochu poriadnej roboty by mi asi prospelo. Ale teraz by som mohla akurát vyberať krabice pri mojej praktickosti... Takže VŠ jediná reálna možnosť, čo mám. A bola som tak vychovávaná, s tým, že raz pôjdem na VŠ. Inú budúcnosť si neviem predstaviť a brala by som ako ťažké zlyhanie,keby ma nevzali :/
nejdem na vysku...aspon nie na slovensku, lebo tento stat produkuje iba egocentricke svine...a aj ked mas vysku si tu HOVNO pokial nemas znamosti a peniaze... asi tak.
Prisahám, že som sa na to dal kvôli vzdelaniu, a že aj keby za to nebol nejaký pošahaný titul, že by som tam chcel ísť Len potom to súvisí s predposlednou možnosťou a správne to doplnila kolegyňa @surreal .
kvoli titulu, aj kvoli vzdelaniu a aj kvoli tomu ze sa mi nechce ist robit resp. teraz je velky problem najst pracu..sice ten problem je tu vzdy a vzdy tu aj bude, ale takto ho nemusim riesit teraz ale az o par rokov
lebo ked som si uz vybrala taku strednu po ktorej by ma rodicia zabili kebyze nepojdem na vysku tak co uz ale inak vsetko aj titul aj vzdelanie a samozrejme to ze vysku chcem uz len z principu a aj tak chcem ist robit nieco na co mi vysku treba
Chodím na gymplák, takže na VŠ pôjdem tak či tak, toho som si bola vedomá už keď som šla na prijímačky. Prečo? Lebo bez výšky dnes toho veľa neurobím a plus, ja nemám ani žiadne zameranie, takže by som skôr bola ako ryba na suchu. Náhodou, ja sa na výšku teším a keď sa mi podarí dostať tam, kde sa chcem, tak asi umriem od šťastia
lebo som chodil na gym, a v podstate som neni nic vyuceny, a chcem niekde pracovat, kde zarobim trochu viac ako iba zo strednou, a aby som mal dobre sance najst si taku pracu, ktora sa mi bude pacit...
V podstate z každej možnosti niečo. Ale v podstate kvôli titulu. Neviem čo budem bez neho robiť. Ak nedoštudujem tak budem v podstate rovnako nanič ako keby som skončila len gympel.
pretože si myslím že tak nájdem lepšie platenú prácu,hoci z odboru pracovník marketingu ktorý tento rok končím na strednej by som mala celkom dobré uplatnenie aj tak,..
Lebo podľa mňa má v dnešnej dobe väčšiu šancu a lepšie človek, čo má výšku, lebo má o tom nejaký hlúpy papier, ale zároveň treba aj vedieť. A nechcem ešte ísť pracovať, to ani zďaleka.
lebo som chodila na 8-rocne gymnazium a z neho nemam nic...cize musim studovat, aby som aspon daco vedela robit...ale zas vyhoda je, ze som sa mohla rozhodovat do tej 17-18ky, ze co by to mohlo byt... tak teraz studujem, aby som bola architektka
» video.markiza.sk/archiv-tv-marki... ked uz sme pri tych vs co si myslite o tomto videu? lebo je tu milion ankiet o tom, ze ci ist na pravo, na menezment alebo medinu, ze kto kde zarobi viac. a ja som isla na vysku preto lebo som chela vediet jazyky lepsie, resp mat vacsi prehlad o danej veci.
raz mi bývala priateľka povedala ake je perspektívne premňu sa dostať na výšku a prejsť ňou vždy som jej dával najavo že nerád sa učíím a pritom som zistil že moja priorita je tiež ukončiť vysokúú školu a keď terza nieje nikde práce nieje nič lepšie asi ako študovať veď tam asi všetci ľudia zažili tie najkrajšie časi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
155 komentov
robit sa mi este nechce, tak musim studovat a chcem titul
Ako sa hovori kto nema odvahu snivat , ten nema silu bojovat.
taki, akobysomto, ludia, ktorym nie je vsetko jedno, ale radi sa bavia
A niekedy si mozno spravim este jednu, kvoli titulu, kedze v dnesnom krutom svete len dobry umysel vzdy nestaci
môj odbor sa dá reálne naučiť až v praxi, čiže škola je len prvým krokom.
a vôbec nemám problém si to priznať.
» video.markiza.sk/archiv-tv-marki...