(nechcem diskriminovať pravákov, len ma to zaujíma)
pretože ja osobne som ľaváčka a chvíľu mi trvá zamyslieť sa kde je ľavá a kde pravá strana a aj moja teta ktorá je ľaváčka s tým ma problémy... tak chcem vedeiť, či je to len náhoda alebo je to všeobecne u ľavákov rozšírené...
Nie som síce ľaváčka, ale nevidím jediný dôvod, prečo by mali na základe tohto mať s tým problémy, to by museli byť vadní. Veď tak či tak je VĽAVO stále na tej istej ľavej strane a VPRAVO stále na tej istej pravej strane.
@ssnehulienka ježiš veď sa ukľudni, neviem kto s tým prvý začal, som ti napísala reakciu na tvoju otázku a ty si hneď začala do mňa, ako ,netuším čo ti vadí
@ciernaruzicka pretože sme výnimoční a odlišní a.... ?, ale nie, nie je to nič extra aj keď priznávam, že mi to proste dodáva pocit odlišnosti... ale každý sa odlišujeme v niečom inom tak je ot podstate jedno
áno, ja som s tým prvá začala lebo som to chcela zistiť... reagujem na teba pretože so msa ti snažila vysvetliť, že tvoja reakcia bola trošku... neadekvátna? neviem... to su reflexy moje. keď mi niekto povie (napíše) už by to to mohlo dopnuť konečne" automaticky mi top ríde neopodstatnené.
to ale nieje otázka či si alebo si neni ľavák v drvivej väčšine majú problém z rozlíšením pravej a ľavej strany ženy kvôli tomu že používajú pravú aj ľavú hemisféru mozgu jednako a potom ete aj tý čo používajú obe ruky mávajú problém ja používam obe jednako muži používajú lavú hem. preto viacmenej praváci ale dá sa to naučiť tréningom to len tak zjednodušene
Pff, ja som praváčka a poviem ti, inštruktor v autoškole keď mi povie odboč doľava, dávam pravú smerovku. Inokedy s tým nemám nejaký problém ale keď som v strese a myslím na nejaké dôležitejšie veci, strašne si to mýlim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
pretože ja osobne som ľaváčka a chvíľu mi trvá zamyslieť sa kde je ľavá a kde pravá strana a aj moja teta ktorá je ľaváčka s tým ma problémy... tak chcem vedeiť, či je to len náhoda alebo je to všeobecne u ľavákov rozšírené...
btw, left power !!!
@mateko uisťujem ťa, že u mňa to dyslexiou nebude
já mám čas...
pozri, chcela som zistiť, zistila som. tak čo pičuješ prosím ťa ???
@zlapotvora ešteže som kľudná
áno, ja som s tým prvá začala lebo som to chcela zistiť... reagujem na teba pretože so msa ti snažila vysvetliť, že tvoja reakcia bola trošku... neadekvátna? neviem... to su reflexy moje. keď mi niekto povie (napíše) už by to to mohlo dopnuť konečne" automaticky mi top ríde neopodstatnené.
@turion pááána koľkým ľuďom ešte budem vysvetlovať, že som tu neprehlásila, že je to problém ľavákov, že práve to sa snažím zistiť, či je to tak, ....