aj aj...v prvom rade ale pozerám na výzor, lebo jeho povahu hneď nepoznám..ale v podstate povaha to je jasné, môže byť krásny ako chce, ale keď bude debil no..
@66janica6 ale ved bez toho "nástroja" by to nebol chlap takže táto anketa by bola zbytočná
ale tak určite je dôležitý aj výzor.... a kto tvrdí, že nie, tak klame... ak je chlap pekný a ešte k tomu má aj dobrú povahu tak je to tá najideálnejšia kombinácia..
ono by som klamala keby som nepovedala že výzor nie je dôležitý, pretože môže mať hocijakú skvelú povahu, ale keď ma fyzicky nepriťahuje tak to nemá význam
a môže to ostať jedine tak na kamarátskej úrovni
takže si myslím, že aj jedno aj druhé je každopádne dôležité
no neviem, neviem. poznam dost bab po svete ktorym je povaha ukradnuta. tie ktorym sa paci bieber, o tych hovorym. je bohaty, ale rozmaznany a pochybujem ze sa vie bit. a pochybujem ze ak by som mal super povahu (co aj mam) a nebol by som pekny (ja si myslim ze niesom ) tak by chcela najeka so mnou chodit. ale uz som si zvikol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
bud spatna alebo sprosta ved sme v 21. storoci
Ruky!
A hovorí sa, že každý chlap krajší od čerta je atraktívny ... a tak to je, mám skúsenosť
som zvedavý kedy sa to zmení na povahu
ale tak určite je dôležitý aj výzor.... a kto tvrdí, že nie, tak klame... ak je chlap pekný a ešte k tomu má aj dobrú povahu tak je to tá najideálnejšia kombinácia..
a môže to ostať jedine tak na kamarátskej úrovni
takže si myslím, že aj jedno aj druhé je každopádne dôležité
Všetci ľudia sme rovnakí, bez rozdielu na pohlavie.
Ak by to bola nejaka obluda a sam by nebol agresor naseho ,,zaciatku' tak by som sa s nim do reci nedala.
V druhom okamihu uz samozrejme zavazi povaha.
A ta je uz skutocne dolezitejsia ako vyzor.
Siroke ramena, zmysel pre humor, inteligentnost, zaujimavost, scitanost...
chalan môže byť aj najkrajší na svete, ale ak nemá povahu, ktorá bude "spolupracovať" a zapadať do tej mojej, tak mu je výzor úplne zbytočný