Ahojte,
v lete plánujeme ísť s priateľkou do Warringtonu a okolia (Liverpool/Manchester) za nejakou prácou na leto. Prísť by sme mohli vo štvrtok 26.6.2014 a odvtedy sme k dispozícii. Vo Warringtone by problém s ubytovaním nebol, ale keby viete o nejakom
Poviem ti to takto - od slovenských agentúr ruky preč. obchodujú s ľuďmi. No a pickera na percenta ani nechoď robiť. Je to otroctvo za peniaze aké sa dajú zarobiť ešte aj v rumunsku.
Nie všetky agentúry odrbávajú, ja som šiel do zahraničia cez agentúru, a nemal som žiadny problém, to čo sľúbila to dodržala! A šiel som cez ňu 2x a nič nebolo utajené tak že je to vec názoru..skôr ide o to že ľudia si myslia že prídu do zahraničia a za par mesiacov odídu s balíkom peňazi,rozlučte sa s tým, ak chceš si ísť niečo zarobiť odporúčam byť vonku aspoň pol roka, nie je to rok 2008 kedy libra mala 48 sk, treba brať do úvahy že libra a euro sú skoro na rovnakej úrovni, po ďalšie náklady na život, nejde ani o stravu ale o ubytovanie a taxíky ak nemate blízko pracu, zarobíte 1000-1200 £ na mesiac ale 300-400 ide dole. Tak že nečakaj zlatu baňu
Hlavne si obidvaja dajte dohromady schopne zivotopisy, originalne a napadite, ja napriklad bez lutosti vyhadzujem vsetky hardworking individuals willing to learn
Ked niekde nechas cvcko, nech o tebe co najviac prezradi a nech si to vsetci pamataju!
o agentúrach som si čo to načítal, viem, že je veľmi nevýhodné cez ne ísť, ale z minulého roka mám skúsenosť, že agentúra (aj keď za nekresťanské peniaze) robotu dokáže vybaviť ihneď. Poznám pár ľudí, ktorí šli cez agentúry a robotu majú doteraz. Je to vec skúsenosti a osobného styku s nimi.
A ešte jedna otázka na transplantovana : Predpokladám teda,že máš predstavu ako by malo dobré CV vypadať, tak sa chcem spýtať, či by si bola ochotná s tým pomôcť.
@winky32 aaaaa ja bývam v St. Annes, to je kúsok od Liverpoolu
aaa my sme sme došli 20. mája a od 29. už mám robotu,takže ak sa viete aspoň dohovoriť myslím že by nemal byť problém, bohužel Liverpool ani Manchester nepoznám takže ti nepomôžem :/
@transplatovana tak tomu nerozumiem O.o čo keď je niekto naoazaj hardworking?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ked niekde nechas cvcko, nech o tebe co najviac prezradi a nech si to vsetci pamataju!
A ešte jedna otázka na transplantovana : Predpokladám teda,že máš predstavu ako by malo dobré CV vypadať, tak sa chcem spýtať, či by si bola ochotná s tým pomôcť.
Ďakujem za všetky reakcie.
aaa my sme sme došli 20. mája a od 29. už mám robotu,takže ak sa viete aspoň dohovoriť myslím že by nemal byť problém, bohužel Liverpool ani Manchester nepoznám takže ti nepomôžem :/
@transplatovana tak tomu nerozumiem O.o čo keď je niekto naoazaj hardworking?