Spomínaný Guam má 160 tis. obyvateľov, neviem si predstaviť ako sa v takej hŕstke ľudí dajú vybrať športovci ktorí by reprezentovali krajinu na OH , celé divné.
Ak moze napr San Marino hrat o postup na MS ci ME vo futbale, uz ma neprekvapi nic.
Mimochodom, trufnem si povedat, ze tak 98%, tie 2% su autonomne zony a kto vie co A navyse, v niektorych nazvoch je dost chaos... Barma ci Mjanmarsko? Komu na tom zalezi?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ale je dosť pravdepodobné, že sú aj také, ktoré nepoznám, ale istá si byť nemôžem.... keďže ich nepoznám .
(tralala) Ale možno také menej známe sú Džibutsko a Zvrchovaný vojenský špitálsky rád sv. Jána Jeruzalemského z Ródu a Malty.
mat miliony arabskeho sejka.. a 10000ovy statik niekde.. tak ponukne lukrativny kontrakt par sportovcom.. a zrazu budem mat i medailu
ale môj tato vie asi všetky, aj s hlavnými mestami... ja som rada, že viem ako tak, čo je v európe
Ak moze napr San Marino hrat o postup na MS ci ME vo futbale, uz ma neprekvapi nic.
Mimochodom, trufnem si povedat, ze tak 98%, tie 2% su autonomne zony a kto vie co A navyse, v niektorych nazvoch je dost chaos... Barma ci Mjanmarsko? Komu na tom zalezi?
a jop, poznám všetky. hravala som Geo Challenge na fejsbuku