@impulse za to že niečo nie je tvoj štyl tak to nemusis volat nenormalna sracka.. lebo henti na prvom videu s tou ceruzkou pod ocami su uplne v pohode ze?
@lenkaska1 pre mňa áno chceš tvrdiť, že hudba, v ktorej ide len o peniaze a nemá ani melódiu je tá pravá? nemalo by byť v hudbe niečo viac ako len 2-3 takty ?
@impulse no jasne, tak napriklad v Avici Levels ide strasne o peniaze.. ta pesnicka je proste super, paci sa mi.. a nehovorim ze je to to prave, kazdemu sa paci nieco ine.. napriklad ja mam rada vacsinou hladke melodie kde nie je vyrazne pocut ziadny nastroj
ja len tak mimo chod - hudba len pre peniaze? melódia?keby to tak bolo, prečo to nerobí každý a nepočúvajú to milióny ? však to je niekolkokrát melodickejšie ako ten čo nevidi cez vlasy ..
ja sa len chcem spýtať, prečo to píšeš s tak strašnou nenávisťou ?
ja teda diskotéky moc nevyhľadávam,ale keď sa už raz za čas dostanem tu u nás do toho akože klubu tak oceňujem,keď zahrajú aj oldies na to sa teda človek vytancuje jedna báseň prípadne niečo z dirty dancing ...
Ale sú fajn aj tieto akože hudobné novinky ja to v bežnom živote nepočúvam,ale na vyskákanie v pohode
Majk Spirit - Sexy
Sak Noel - Paso
sú fakt,že na odviazanie..aspoň podľa mojich skúseností
@lenkaska1 nie nie, na druhú slečnu.. ona písala niečo o tom že sú to sračky .. asi nepochodila vela diskoték ale stav sa že keby jej teraz niekto napísal že to čo sem postla sú sračky a je mu z toho zle, tak by sa doňho pustila že nevie čo je hudba blablabla.. tak mi napadlo, že vlastne nakakala do úst, lebo predtým písala niečo vo všeobecnosti o normálnej hudbe pre každého a potom písala že "pre ňu" je to normál hudba, nenapadlo ju predtým asi že každý má iný vkus a považuje za dobré niečo iné.... koľko ludí toľko chuti
@lenkaska1 ešte som zabudol to rozvinúť, že nepochodila vela diskoték, lebo ja som už aj hento počul hrať, na najdiskotékovejšej diskotéke, tým pádom ide sama proti sebe :o síce už dávno som nebol a len k baru, ale počul som to a velmi podobné veci toho štýlu. a ľudia trsali..
@jemino mám pocit, že ty si nepochopil čo som tým chcela povedať myslíš, že taká Nirvana, Jimmi Hendrix, Bob Marley to robili pre peniaze? robili to pre tú hudobnú vášeň a hlavne mali hudobné srdce sami si písali texty, sami si robili koncerty...a teraz? hviezdičky, ktoré hrajú prevarený popík alebo tucky dostanú od niekoho text, niekto im spraví ako-takú melódiu, niekto im zorganizuje koncert ... to považuješ za pravých hudobníkov? a nie, nepochodila som veľa diskoték, pretože diskotéka mi príde ako najprimitívnejšia zábava je to môj názor, jasné, že pre vás to tak nieje... a jo, asi som tu dala zlé ukážky lebo vidím, že sa veľmi rýchlo chytáte namaľovaných očí a ofiny a nepíšem to s nenávisťou toto ma rozhodiť ani nemôže... a ešte k tomu, že "prečo to nerobí každý" - lebo existuje niečo s názvom komercia, ktorú mnohé kapely odmietajú a nenechajú sa len tak lacno predať...
@impulse náhodu.. mne sa to páči ale presne takto som to pochopil. Ale ty porovnávaš Popové tuctovky s takými.... V pope máš tiež takých umelcov, neboj nič.
@lenkaska1 si myslíš, že počúvam takú hudbu kvôli tomuto? ách dievča...
@jemino prosím, prestaň sa do mnou baviť ako s blbcom s iq -50 dík... lenže ak sa pozrieš na "dnešnú" hudbu tak pochopíš , že tie tuctovky pohltili hudbu, ktorá za niečo stála
@impulse a zase.. "dnešná, moderná" lebo tie legendy sú z 2008+ ? a prečo s blbcom ? čo som kde napísal také ? nejdem na to nič radšej písať, odpoveď bude že vek je len číslo
@impulse ja si nič nemyslim samozrejme ani mne sa nepaci ze je stale viac a viac kktin v hudobnom svete az sa to niekedy neda zniest, ale to neznamena teraz ze setky pesnicky nahadzem do jedneho vreca a poviem ze su to nenormalne sracky to ze pocuvas jeden styl neznamena ze je to to spravne.. ja pocuvam rozne co sa mi paci a nemam obmedzeny styl a vacsinou ked to niekoho nebavi a robi to len pre peniaze, tak nema ani vela fanusikov, lebo je vidiet že proste tomu nieco chýba.. tej hudbe..
@jemino lenže, ja nemám nič proti popovým legendám! pretože vtedy bola hudba naozaj kvalitná.. ja hovorím o dnešnej modernej dobe - že prečo nepočúvajú ľudia niečo, čo má aspoň melódiu... to musíš hneď všetko napísať aby to tak vyznelo? taká odpoveď by nepadla, ale budiš
@jemino nepovedala som nič iné vnucovala? dobre vedieť... a zase sa budem opakovať ale - sračkami nazývam to, čo sa tvorí dneska a nie legendy a pochybujem, že zakladateľka chcela pesničky z 90. rokov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ked som prechadzala okolo repraku myslela som ze ohluchnem
@5 inak hento je super
(a to disco hity nie sú moja parketa)
a tak ďalej...
nehovorím, že to MUSÍ počúvať každý, ale z diskotékových sračiek mi je zle ...
Tina ft. Ego - Sexxy
Sak Noel - Loca People
atď., pogoogli, zbehni na youtube...
» goo.gl/w1rFm...
@impulse
baby nehádajte sa
ja len tak mimo chod - hudba len pre peniaze? melódia?keby to tak bolo, prečo to nerobí každý a nepočúvajú to milióny ? však to je niekolkokrát melodickejšie ako ten čo nevidi cez vlasy ..
ja sa len chcem spýtať, prečo to píšeš s tak strašnou nenávisťou ?
z toho vyrastieš
Ale sú fajn aj tieto akože hudobné novinky ja to v bežnom živote nepočúvam,ale na vyskákanie v pohode
Majk Spirit - Sexy
Sak Noel - Paso
sú fakt,že na odviazanie..aspoň podľa mojich skúseností
inak asi by sa ostatnym viac pacilo keby dala anketu že chce metalove alebo punkove pesnicky.. to by ju urcite vsetci chvalili..
@jemino prosím, prestaň sa do mnou baviť ako s blbcom s iq -50 dík... lenže ak sa pozrieš na "dnešnú" hudbu tak pochopíš , že tie tuctovky pohltili hudbu, ktorá za niečo stála
@lenkaska1 ale skús, bez srandy
@27
som rád že si sa dostala k pointe a pochopila si to
@lenkaska1 daj blackmetal, emo , alebo punk alebo aj to či si písala
nepripadá mi to ako diskotéková sračka
" @lenkaska1 pre mňa normálne:"
Whole point
Ale už si úplne tam, kde bolo treba ! gratulace
a hento inak nepoznam vobec, ale nie je to zle