@antiklaudiqaaa aspon nesom nolifer co cele dni sedi za pc a nema nic lepsie na praci len jebat sa dakomu do zivota, si zbytocny clovek. hod sa pod vlak.diky
@antiklaudiqaaa vidim ze si tak primitivny clovek ze stracam cas uz len tym ze ti odpisujem, btw aj vyskou prechadzam kvoli "naspulenej papulke a vystrihom po kolena" budes sa s tym musiet zmierit, mam sa proste dobre, zabavam sa, mam vsetko co chcem zatial co ty cely den penis za netom ze som proste lepsia nez ty a to dobre vies, lebo zatial co som stredobodom pozornosti bez toho aby som o to stala, ty tu aspon takto uboho zobres o to aby si ta niekto vsimol, preto ta viac mojou pozornostou nepoctim, lebo si proste trapna a primitivna chudera, co si aj uvedomujes, inak by si sa tu tak strasne nestrapnovala , deal with it
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Myslím,že každý je dobrý Počúvať ťa bude každý a to je vlastne asi aj všetko čo potrebuješ...
no a k teme tak nevıem cı je az taka dobra ale na bıelej je jedna sympatıcka, skus