Prosím vás ak s tým niekto máte skúsenosti, tak mi poraďte ak môžete. Mám hnedé vlasy, dala som si blond melír a ten melír je trošku moc na mňa a chcem vedieť čo sa stane ak by som si dala na to svetlo-hnedú farbu na vlasy, napr. takú ktorá sa dá kúpiť
Na to, myslíš ako na ten melír? No hold tak budú tie blond prúžky svetlo-hnedej farby Ja som toho názoru, že keď spravím niečo s mojimi vlasmi, čo sa mi nepáči, už to bol zlý krok, takže nasledovný krok to pokaziť už nemôže. Pokiaľ to ten nasledovný krok nedá do poriadku, tak proste skúšam, pokiaľ nie som spokojná.
Takže pokiaľ sa ti blond zdá príliš svetlá, podľa mňa skús tú svethlohnedú Tá ti na blond aspoň pekne chytí, na tmavšie hnedé vlasy by nemusela.
@4lex Mala som už jednu penovú farbu a bola v pohode. Nezničila mi aspoň tak vlasy ako niektoré iné (aj keď je aj tak stále najlepšia farba proste bez amoniaku). Farbila som si ňou vlasy na čierno. Možno mali moje vlasy odlesky trošku do hneda po takom mesiaci a pol, ktoré na začiatku nemali, ale už som mala aj tak vyrastené korienky, takže som si v tej dobe šla farbiť hlavu tak či tak
nevidím dôvod prečo by si nemohla uff, ale netuším ti povedať, ktorá značka z penových farieb je najlepšia, skúšala som iba jednu a aj tú už neviem, ktorá to bola...
@madiska ozaj a potrebujem este nieco sa spytat kupila som si uz hnedu penovu farbu na vlasy ale pise tam ze po zosvetlovani vlasov mam cakat 14 dni ... a ja mam teraz take 3 dni asi este len... neviem ci melir sa berie ako zosvetlovanie vlasov alebo co... mozete mi este v tom poradit? pls
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ale tie peny asi nie sú trvácne sa mi zdá.. sa ti asi vymyjú rýchlo
Takže pokiaľ sa ti blond zdá príliš svetlá, podľa mňa skús tú svethlohnedú Tá ti na blond aspoň pekne chytí, na tmavšie hnedé vlasy by nemusela.
@4lex Mala som už jednu penovú farbu a bola v pohode. Nezničila mi aspoň tak vlasy ako niektoré iné (aj keď je aj tak stále najlepšia farba proste bez amoniaku). Farbila som si ňou vlasy na čierno. Možno mali moje vlasy odlesky trošku do hneda po takom mesiaci a pol, ktoré na začiatku nemali, ale už som mala aj tak vyrastené korienky, takže som si v tej dobe šla farbiť hlavu tak či tak