povies sumu, ktoru za balicek chces a povies, ze plati adresat postu.. a oni ti to vyrataju podla vahy a kolko bude stat samotna dobierka a ti to dopisu potom vsade kde ma byt suma..napr 10e balik plus dobierka = xxxxx
ale ty tu postu zaplatis rataj s tymi 2,5 e cca... a potom sa ti vrati priratanim
@martines97 prajem pekný deň, pointa dobierky je tá že ju zaplatí tá druhá osoba (príjmateľ). a pointa pošty, ktorá túto službu prevádzkuje, je v tom, že ti vysvetlí ako sa dobierka posiela. dovi.
@martines97 tak je to ako ti pisali baby. A rataj s tym ze postovne platis pri odosielani, takze o tu sumu navys cenu dobierky ktoru potom prijimatel zaplati a ta ti prijde.
@midnight jaaj dalsi mudrc, ale ani to nevies ze dobierku platis ty pri odosielani.
veru, iba do povodnej sumy sa pripocita aj cena za dobierku Ja som tiez len par mesiacov dozadu posielala prvu dobierku (tede rovno 2 naraz.. ..) a chaosila som na posteale ci chcu ci nechcu aj tak ti tie neprijemne tety za okinekom poradia, aj ked sa netvaria vzdy prilis ustretovo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Tam budeš odosielateľ ty a adresát ten komu to posielaš.
Potom ti dajú tento lístok
Tam si adresát ty a odosielateľ je on,vyplníš tam koľko ti má zaplatiť za tú a tú vec ... a je to ...
ale ty tu postu zaplatis rataj s tymi 2,5 e cca... a potom sa ti vrati priratanim
@midnight jaaj dalsi mudrc, ale ani to nevies ze dobierku platis ty pri odosielani.