Zdravím vás,neviem či túto stránku poznáte ale ja mám s nimi zlú skúsenosť.Neodpisujú na mail,vôbec nereagujú a neposielajú vydražený tovar! Má niekto podobnú skúsenosť? Ak áno,napíšte
Dobrý deň, takže prvé dve veci aj prišli? A kedy? Už dávno? A je toho ešte viac, čo nedošlo? Mne tiež prvé dve veci došli, potom dlho dlho nič, potom v decembri naveľa ešte jedna ta najmenej hodnotná a stále nič. Ešte dve výhry ešte zo septembra stále nič! Podnikli ste už voči nim niečo? Neviem kam sa obrátit. Či má zmysel podavat na nich nejaké trestné oznámenie, alebo čo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
NEWEN s.r.o.
Grosslingova 4
811 04 Bratislava
IČO: 46 544 054
DIČ: 2023469085
info@i-bid.sk
Choď a vyhoď im to od vzduchu!
Dobrý deň, no ja mám ten istý problém. Už viac ako mesiac mi neprišlo to čo malo. Ako to pokračujem vo Vašom prípade? Došlo to už?
Zdravím,poslali mi 2 veci a zvyšok neposlali. A teraz vôbec nereagujú
Dobrý deň, takže prvé dve veci aj prišli? A kedy? Už dávno? A je toho ešte viac, čo nedošlo? Mne tiež prvé dve veci došli, potom dlho dlho nič, potom v decembri naveľa ešte jedna ta najmenej hodnotná a stále nič. Ešte dve výhry ešte zo septembra stále nič! Podnikli ste už voči nim niečo? Neviem kam sa obrátit. Či má zmysel podavat na nich nejaké trestné oznámenie, alebo čo...