Poradte mne a mojej kamoške čo mmáme robiť keď si celá škola vrátane učitelov o nás myslí že sme kurvy ?
Ľudia pomôžte nám !! Stalo sa jedno nedorozumenie a teraz si vďaka nemu celá škola (vrátane učitelov) myslí že sme kurvy !!! Ale ono to tak neni !!! Prosím, poradte čo máme robiť !
nechajte to tak.a nenamyslajte si.skor su vsetci pobureni,o com ste to pisali,a myslia si len to,ze ste skazene a zle vychovane.a ze po case(az po case)z vas budu ,,tazko pracujuce,,.
skor sa boj,ze to povedia vasim a to by mna viac trapilo,ze som skazila dobru povest rodiny.
Nemám 32 A ani sme si nepísali o tom že sme fajčili !!!! A nie sme kurvy !!! Ale nie, ja by som to sem normálne nedávala druhý krát ale mne sa to prvé vymazalo a neboli tam žiadné komenty !
@retardice mne sa stalo nieco podobne, akurat s tym, ze na tom listocku neboli uchylne veci, ale veci o nozikoch, krvi, smrti a pod... a mysleli si o mne, ze som blazon. bolo mi to uprimne jedno, no mnohi ucitelia si na mne zacali vylievat svoje emocie a nakoniec som z tej prij.banej skoly odisla. a bolo mi 100x lepsie. vsetko zle je na nieco dobre. odvetedy sa moj zivot zmenil o 180° k lepsiemu
mala si ten listocek radsej prehltnut ! ale ja by som sa prepadla od hanby. a ak to triedny oznami aj rodicom tak ste za vodou lebo ste spravili hanbu celej rodine. cize poucenie ? radsej si piste smsky
@lesush Hej Na začiatku sme si písali len že: "Pojdeš dnes von?" A podobne ale kamoška potom napísala: "Chcem vyfajčiť ........... " a ja ptom som tiež napísala že mu tiež chcem a zrovna keď sme to išli kresliť prišla učka ale ja som to roztrhala a ona mi to vyškriabala z ruky a spojila si to a všetko si to čítala !
@retardice tak si to uzivajte, mozno tam uz dobre po tejto "kauze" nebude. vasa dalsia buducnost na skole zavisi od toho, ako sa k tomu postavia ostatni ucitelia. a ucitelia vedia byt poriadne zli
@lesush Ale ono to nebola pravda len kamoška sa stavila s takou jednou babou o 10 € že ak si to budemem na hodine písať tak dostaneme 10 € a musíme sa pri tom aj fotiť ale verila že sme si to na hodine písali
povedzte im ze ste to mysleli zo srandy. a viac to nerieste, ak su sprosti tak to budu riesit. ja by som si o vas tiez asi nieco pomyslel v prvej chvili keby to uvidim. btw, nic sa nebojte, dnes su skoro vsetky baby kurvy takze nieste nic vynimocne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Urcite ste omylom na chalanskom wc pristali na kokote nejakeho 15 rocneho olažského cigáňa , ale mozno aj nie.
nechajte to tak.a nenamyslajte si.skor su vsetci pobureni,o com ste to pisali,a myslia si len to,ze ste skazene a zle vychovane.a ze po case(az po case)z vas budu ,,tazko pracujuce,,.
skor sa boj,ze to povedia vasim a to by mna viac trapilo,ze som skazila dobru povest rodiny.
Ale my nechceme odísť z tej školy lebo je tam dobre
o nozikoch najlepsie
Ale ten lístoček má triedny v zborovni
na svete ľudia umierajú od hladu a ty plačeš, že si o tebe nejaký šmaldíkovia pošuškávajú, že si kurva...
plakať či sa smiať?