@nixxina Možno si mala vadný kus a možno si ho nevedela používať , ja momentálne voči nemu nemám žiadne výhrady a lepší telefón, čo sa týka výbavy v tejto cenovej kategórii nenájde
tak za tú cenu veľa nezoženieš.. ak nemáš vysoké nároky tak ti bude stačiť aj taká xperia x8 (od sony ericsonu) aj keď foťák má nanič ... a ak máš vyšie nároky tak kukni dáke staršie v bazári..
ja som si kupil SE xperia arc S za 200 a s tym fotakom moc spokojny nejsom a na nete boli skvele videa aj fotky tak som si povedal super kupujem a foti na kkt ale co uz
nemala.som vadny.kus za dva roky by som to asi zistila bolo to proste taky polomobil s kopou chyb krom toho ze bol aj smiesny ale fotak sA dal prezit @marek2031
@nixxina Polomobil s kopou chýb a smiešny? Aké chyby máš na mysli? Poznám viacero ľudí, ktorí majú telefón s otvoreným operačným systémom len aby sa mohli pochváliť pred kamarátmi a absolútne nevedia využívať jeho potenciál , potom naozaj stačí aj telefón za 20€, ktorý vie volať a posielať SMS .
Jediné mínus tohto telefónu je menší displej, avšak za to má nadpriemernú výbavu, čo sa týka procesora a samotného výkonu . A povedať na 5Mpx foťák, že sa dal prežiť... Radšej pomlčím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
» www.qcomp.sk/shopping/produc...
» www.qcomp.sk/shopping/produc...
inak ja mam se x8 za sto eur kupeny od ruky
jednorazovy foťák
a internet ti stačí doma... a ušetríš ešte 190€
Jediné mínus tohto telefónu je menší displej, avšak za to má nadpriemernú výbavu, čo sa týka procesora a samotného výkonu . A povedať na 5Mpx foťák, že sa dal prežiť... Radšej pomlčím