uhm, sama....a mala som pocit, že rozbijem všetko, čo bolo pri mne.. keby nebol excel, tak neviem, či to niekedy dorátam.. neznášam také hovadiny, ktoré nikdy nikde nevyužijem....
@nathalicatko vidíš a mňa nenapadlo rátať to v exceli ja blbá som to všetko kalkulačkou rátala, nie som blond? To je pravda je to o hubu, keď to človek má robiť sám(ach)
@12 tak nejak vyzeral aj moj obsah ale zredukovala som to na 6 strán ešte som sa nezbláznila aby som to celé písala
celkovo som to mala tlač 100 strán , .. ale tak toto sa nedá zredukovať keď to máš mať podla noriem a zákonov čo všetko musí obsahovať, neviem ako ste to mali vy, ale tak my sme mali potom ešte aj obhajoby prezentacie k tomu a bralo sa to dosť vážne, spolužiačka je podmienečne v 5 ročníku lebo to odovzdala o 2 dni neskôr ...
@katharin1262 no tak takto vážne zase nie ja som to robila len na našu "cvičnú firmu" v škole takže som zredukovala čo sa dalo...a keď som to ukázala profke..tak mi zahlásila, že načo je tam toho tak veľa a ďalšiu polovicu vymazala ona tak ostalo tak 6-7 strán no budem sa s ňou hádať?
@nathalicatko tak lebo mňa absolútne nenapadlo využiť excel nevadí
@andygirl - ale na tom čo hovorí lluccy niečo bude, školy sú od reality úplne odtrhnuté, takže vygoogliš reálne marketingové plány, ktoré sú podľa zákonov a v praxi použiteľné, ale dosť pravdepodobne nijako alebo len minimálne súvisia s tým čo ťa "naučia"/ti zadajú v škole
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
-do úvodu vypíšeš niečo o firme...je zameranie, plány atď...
-ďalej vypíšeš zamestnancov a dané posty, ktoré zastávajú
-hrubá mzda k jednotlivým postom
-zameranie poskytovaných služieb (podľa zamerania firmy, samozrejme)
-počiatočné náklady+nákldy na prevádzku...atď
-sumár predpokladaných nákladov/ziskov za rok(to vyrátaš reálne..žiadne čísla, ktoré nesúhlasia...)
Práve som to našla a beriem späť ako vidím tak ten originálny som zredukovala na 6 strán a nie 20 a mám tam takéto Nadpisy :
1.Zhrnutie projektu- v čom chceš podnikať aký je tvoj cieľ atď... (tak ako napísala Natálka)
2.Opis projekt-Mám tam konkretizovaný manažment ľudí a začiatočný kapitál ktorý máš daný tým či si a. s., s. r. o. atď...
3.Opis výroby a poskytovania služieb
4.Kalkulácie a rozpočet nákladov- tvorí zväčša plno tabuliek
5.Marketingový plán (stratégia)
6.Finančný plán-ďalšie tabuľky
...aa ďalšie som vymazala lebo mne konkrétne neboli potrebné
@elsi pekne si to premákla.. a čože si to zakladala za firmu? hm? lebo ja právnickú eseročku...
Ja som robila tiež s.r.o A rozdeliť ten úbohý začiatočný kapitál s. r. o. -čiek je hrôza nič mi nevychádzalo
Ty si to robila sama tiež?
tu som ti skopírovala obsah ..
1. Predstavenie gastronomického zariadenia 7
1.1. Identifikačné údaje 7
1.2. Profesijný životopis 8
2. Charakteristika gastronomického zariadenia 11
3. Charakteristika prostredia 12
3.1. Makroprostredie 12
3.2. Mikroprostredie 14
3.3. Swot analýza 18
4. Dispozičné riešenie 21
4.1. Opis budovy 21
4.2. Opis odbytovej plochy 22
5. Organizácia práce 23
5.1. Krytériá a výber pracovníkov 23
5.2. Náplň pracovníkov 25
5.3. Organizačná štruktúra 28
5.4. Výpočet miezd zamestnancom 29
6. Produkt 30
6.1. Popis produktu 30
6.1.1. Vecné statky 30
6.1.1. Prostredie 30
6.1.2. Služby 31
6.2. Jedálny a nápojový lístok 32
6.3. Charakteristika nápojov 34
6.4. Charakteristika jedál 37
6.4.1. Techonilogické postupy 39
7. Propagácia a reklama 40
7.1. Propagácia 40
8. Zoznam použitej literatúry 40
8.1. Odborné knihy, časopisy 40
@12 tak nejak vyzeral aj moj obsah ale zredukovala som to na 6 strán ešte som sa nezbláznila aby som to celé písala
@nathalicatko tak lebo mňa absolútne nenapadlo využiť excel nevadí
@smichi to vieš....každý jeden môj znak je sexy... a to ani rozmýšľať nemusím