Chcem sa spytat... vsetci mi tvrdia ze mas zajedno ci spravis pisomne na 33 alebo na viac % hlavne ze spravis . Je to pravda ze neberu ohlad nato na kolko % si napisal ? dost ma to sere lebo som test dokafrala ako sa dalo ...a navyse som nestihala !
musíš mať minimum 33%. či budeš mať viac, na tom nesejde, hlavne nesmieš mať menej. Ja som mala z maturitného slohu 96%, z testu nejakých 83, a je mi to hovno platné, lebo z ústnej som mala 4.
to máš jedno veď kokos . ja nechápem jak to maturanti nemozu vediet ked nieco neviem spýtat sa v škole ne? ja maturujem az o rok a viem vsetky poziadavky
musim z tychto 24 odpovedi mam dobre 6 kedze som ani nestihla poniektore . mam istych 9% hadam sa tam najde este neake to percento do 33 a ustne musim dat aj keby sa pokrajam .
Chcel by som sa tiež spýtat či vadí ak som neurobil dobre zo sj písomný test teda pod 33% .... ale sloh som napísal dobre možno na 1,2,3 ..... ako sa to berie ? spolu ? ak som sloh napisal a pisomne nie, musim ustne spravit min na 3 ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov