Pamätám jak som prvý raz v živote sa rozhodol že si kúpim okuliare.. som prišiel do obchodu v košiciach a vravím "tie wayfarer su pekne koľko stoja?" "27€" "dobre dovi".. od vtedy som nemal chuť si žiadne okuliare kupovať a asi ani nebudem.
Akoze ok 150€ za okuliare nie je malo ale treba vzat do uvahy i fakt, ze take okuliare cloveku vydrzia dlho a i o 2 roky su pekne, nezosuchane. Nehovoriac o tom, ze maju aj polarizacny filter atd. s ktorym su okuliare o niecom uplne inom. Oci ma clovek len jedny tak nevidim dovod zrovna na nich v tomto setrit. Osobne by som si okuliare za 5€ nekupil.
sadol som si na ne asi 4x a nic im nieje
padli mi asi 100x a nic im nieje
polarizacne skla su bozske(odlesky z vody a podobne)
je to klasika co po dizajnovej stranke
mam ich uz 5 rok a pokukujem po novych lebo skla su uz zodrate a poskriabane. Uz ich nesanujem tak preto
a na moj model sa uz skla nevyrabaju v zelenej farbe. Inak by som kupoval iba tie. Ram je tip top...
zhrnutie:
su drahe ale maju na to dovod
inak vybral si si ok. dufam ze si ich skusal pred kupou...
Jasnee, ja som chcel len pocut rozdiel medzi nimi ako material atd.. Ja som ich skusal a som spokojny, ale pocuvam "hate" zevraj zbytocne drahe, co si ja nemyslim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
sadol som si na ne asi 4x a nic im nieje
padli mi asi 100x a nic im nieje
polarizacne skla su bozske(odlesky z vody a podobne)
je to klasika co po dizajnovej stranke
mam ich uz 5 rok a pokukujem po novych lebo skla su uz zodrate a poskriabane. Uz ich nesanujem tak preto
a na moj model sa uz skla nevyrabaju v zelenej farbe. Inak by som kupoval iba tie. Ram je tip top...
zhrnutie:
su drahe ale maju na to dovod
inak vybral si si ok. dufam ze si ich skusal pred kupou...