Art never comes from happiness predsa. Ale teda nič som od neho nepočula, tak neviem, či robí umenie.
Každopádne osobne si myslím, že tvorba (literárna, výtvarná, hudobná, barsjaká) je vždy veľmi dobrým prostriedkom ako sa "zbaviť zlého", preto sú také kvantá smutných skladieb a preto (toto už je ale môj subjektívny pohľad) také tie "veselé, život oslavujúce vitalistické piesne" sú väčšinou také prvoplánové, bez hĺbky.
Pokiaľ Pil C má smutné texty, tak je asi smutný. To je celá veda.
@feklus tak napr. separ, strapo, momo, kf, eminem, d12, rytmus... a nie pil c a podobní, aj keď o nejaký čas môžu prekonať tých čo som hore spomínal ale to je ešte ďaleko
@filipesss akonahle niekto napise pod pojmom poriadny rap hentie mena ze separ strapo momo kf tak som pici. samozrejme su fajn , bol som na akcii kazdeho z nich a poriadne som si to uzil , pocuvam ich hudbu , ale fakt ked niekto pozna z ,,poriadneho rapu,, len hento tak by si si mal nastudovat a vypocut inych autorov . dost casto to vidim aj na fb na nejakej stranke sa spytaju ktorych umelcov maju radi a 90% ludi rovnaka odpoved separ strapo momo kf ektor , jebe vam ozaj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Každopádne osobne si myslím, že tvorba (literárna, výtvarná, hudobná, barsjaká) je vždy veľmi dobrým prostriedkom ako sa "zbaviť zlého", preto sú také kvantá smutných skladieb a preto (toto už je ale môj subjektívny pohľad) také tie "veselé, život oslavujúce vitalistické piesne" sú väčšinou také prvoplánové, bez hĺbky.
Pokiaľ Pil C má smutné texty, tak je asi smutný. To je celá veda.
Zapni si radšej riadny rap