chcela by som sa spytat..mam piercing na ruke, medzi palcom a ukazovakom, takze to mam takym stylom, ako do obocia. No a ruky su dost nachylne na infekciu. Zoparkrat mi odtial vypadla gulicka, takze sa mi to trochu zapalilo, aj trochu
hm, keď som si dala pred rokom prepichnúť ucho, tak som na to dostala alkoholovú dezinfekciu. Tá sa mi neskôr minula a začala som si to dezinfikovať pleťovou vodou na mastnú pleť, lebo v tej je alkohol. S infekciou ani hnisom som potom problém nemala a voda sa relatívne dobre znáša.
vuaaa ruka až ma to zabolelo nvm ako na ruku ale ja keď som mala čerstvo prepichnutý piercing v pupku tak mi na to dal chirurg,ktorý mi to prepichoval takú tinktúru ajatin sa to volalo a to mi dosť pomohlo...A ešte keď som mala piercing v nose tak tam som si to čistila normalne alpou...
ked som si dala piercing do brucha, používala som rôzne dezinfekčné prostriedky, no nezahojilo sa mi to asi pol roka... až kým som nešla ku moru.. slaná voda to dobre dezinfikovala a konečne sa mi to zahojilo... myslím že máš úplne jedno čím si to budeš dezinfikovať,,, a kludne na to daj aj framikoin...
mam ties piercing menzi prstom a ukazovakom ale taketo problemy som nemala gulicka sice vypadavala ale kupila som novy a uz sa mi to nestava a neviem s coim by si to mala natierat podla mna by si mala zajst do studia kde ti to robyli. inak ja som mala taky sprej da sa to zakupit v studiu odborne na piercingy stalo to asi 300 sk .
aký piercing tam máš? myslím tvar a materiál, surface sa hojí strašne dlho, a keď ho má človek urobený nekvalitne, začne ti ,,vyrastať" z kože, potom sú z toho nepekné jazvy...
celkovo si si vybrala dosť náročné miesto, pokiaľ ide o hojenie, pretože rukami človek dosť hýbe, vzniká tam trenie, blabla, proste sa to blbo hojí...ale dezinfikuj to niečím s alkoholom, proste klasickou dezinfekciou, lieh, atď...poprípade sa spýtaj uja pírsera
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
celkovo si si vybrala dosť náročné miesto, pokiaľ ide o hojenie, pretože rukami človek dosť hýbe, vzniká tam trenie, blabla, proste sa to blbo hojí...ale dezinfikuj to niečím s alkoholom, proste klasickou dezinfekciou, lieh, atď...poprípade sa spýtaj uja pírsera