debakelka1: a mas to nastrelene,alebo prepichnute??robili ti to v studio,alebo je to "homemade"? ako si sa o to starala,a ako dlho sa ti hojilo? ja viem, prilis otazok naraz.
mam to nastrelene inac troska to stiplo ale nic viac robili mi to v studiu ... a hojilo sa mi to asi maximalne 3dni nemohla som spavat na tej strane .. ale inac to je dobre
Vobec to neboli... Mne sa to ale hojilo dlhsie, lebo som stym chodila do chlorovej vody, tak mesiac dva som to musela cistit. Napriklad co mam nastrelenu druhu dierku, ta bolela omnoho viac
To ti prestrelia ani nebudeš vedieť ako. Prestrelenie tak nebolí, je to rýchlejšie, a lepšie sa to hojí. Okrem toho, piersing sa robí väčšinou len do kože (pera, obočie, pupok atď) a helix sa robí do chrupavky .
Ja som prišla do štúdia a prestrelila mi to, ihlu ani len nespomenula... Zahojilo sa mi to velmi rýchlo.
A okrem toho, je to chrupavka a aby si mala tú dierku dosť širokú, dáva sa ´nastrelovačka´. To je taká náušnica, ktorá má tenku špičku a postupne sa zhubšuje. Potom postupne ako sa ti to hojí, tak sa ti to zahojí na normálnu šírku , do ktorej v pohode dáš hocijakú bežnú náušnicu bez toho, aby ťa to bolelo...
mne to za čias zhýralej puberty prepichla kamoška tučnou zicherkou vyčistenou v čerešnovici. tak sa mi to dajako zapálilo a dlho sa to hojilo heh. ale inak pohodička.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@sibell810 ja tiez,preto sa zacinam pomaly pytat.
ja musim nosit kruzok inak by som zomrela od tycky co ma este furt nastrelena diera boli (maj 2010)
Ja som prišla do štúdia a prestrelila mi to, ihlu ani len nespomenula... Zahojilo sa mi to velmi rýchlo.
@divva