Baby a chalani myslite si ze ked ma priatel prstoval a mal pri tom ruky "spinave" od svojho sekretu, mozem otehotniet? mam navyse plodne dni a bol vo mne hlboko a nemam panenesku blanu!
@xennus ja viem, čo to znamená, neboj sa možno mnohí fakt nevedia, ale ja áno, dokonca aj v slovníku som to naschval hľadala a ako inak to chceš označiť? to je proste značka...
v dnešnom svete je všetko možné veď ľudia po Mesiaci chodia uvidíte že raz v novinách bude dievča čo otehotnelo pri bozkávaní milujem takéto diskusie. sa narehocem len tak ďalej
@shoshana tak ja ti neviem ako vsetci prisli na to ze to je fake (ked teda vies co to je nejdem rozoberat vyznam), ano pravda uzivatel je vytvoreny nanovo ale moze to byt realna osoba s realnoy otazkou len sa hambi abo nechce aby niekto z jej priatelov (napr dotycny so spinavymy rukami vedeli co sa tu pyta...
@xennus tebe tie vyjadrenia neprídu divné? na jednej strane píše a označuje veci ako dementná, na druhej strane hovorí o plodných dňoch /čo je dosť veľká vedomosť/, pošve... plus neverím, že má 16 rokov... proste celé mi to príde ako fake, nemám čo dodať...
@shoshana mozno mas pravdu, zas tak som to nestudoval ako pise... ale aj ja poznam vsetky tie slova a aj teoriu kvantovej mechaniky, viem povedat aj slovo kokot, ale predsa svoj penis sem tam nazvem pipik a chodim cikat takze na tom by som teoriu fake-u nezakladal niektori tak proste hovoria
okrem toho plodne neplodne dni sa vysvetlovali pokial si pametam uz na zakladke nie? a na strednej sme mali posedenie (teda nie my dievcata v prvaku s takym typkom z firmy na HAK kde im to tiez vsetko vysvetloval vsetky metody antikoncepcie tehotenstvo cykly a tak vsetko...
amanda keď už vystrájaš také somariny /ako tvrdíš/ tak by si to aspoň mohla mať dostatočne naštudované. decká, ktoré nevedia, ako všelijak môžu dojsť k decku nemajú čo robiť takéto veci ani sexovať... potom to fakt môže dopadnúť tak ako nechceš...
bol jeden prípad mladej baby., ktorá prišla na pohotovosť s tým, že má rýchlorastúci nádor na bruchu... samozrejme doktorka ju hneď poslala na gynekológiu, lenže gynekológ keď videl, že je panna ani neuvažoval a poslal ju naspäť... z baby nakoniec vypadlo, že s priateľom "čosi skúšali, ale sex to nebol"... babu poslali na gynekológiu opäť, s tým, nech spravia testy,... baba bola tehotná... tak sa pouč a nevystrájaj...
@xennus ale nie na každej škole to tak je a nie všade to vysvetlia... poznám kopu ľudí aj báb, ktoré nemajú poňatia o plodných a neplodných dňoch...
ja na tom nezakladám, ale celé to tak vyznelo, však sa na to pozri... myslím si, že je fake, proste si to myslím, hoci jej odpíšem... nech vie aspoň do budúcna, baba jedna...
amanda keď vieš také veci, tak by si mala vedieť aj toto... samozrejme, že sa to dá... spermie sú schopné prežiť dosť veľa... lenže nie je to len o plodných dňoch, hĺbke, panenstve a životaschopnosti spermií!
nejde o tlak ide napr. aj o to, ako veľmi si bola vzrušená, ono je to všetko prepojené... a btw. nie sú plodné dni ako plodné... každá žena to má inak, ale nie každé plodné dni sú skutočne plodné, dokonca, často sú "plodné dni" vlastne neplodné... len sa tak javia... čo myslíš, prečo by sa inak mnohé páry tak dlho pokúšali o dieťa? keby každé plodné dni boli naozaj plodné, nebol by taký problém otehotnieť pre mnohé ženy...
v každom prípade si myslím, že toto je nezodpovednosť...
presne toto sa stalo kamoske cez vikend na chate nejak pochybel prcak a tak ze si daju len oral a petting no nejak zabudli ze mal od toho paprcky ale tak keby hocico tak escapelle to isti cize kluud bejbyy....
a k zakladatelke: ak si si pred prstovanim dala na obed kapustnicu tak mozes byt tehotna......ak ceresnovy kompot tak si urcite a ak si myslela tuto diskusiu vazne tak nie si normalna
Pozri dievča neviem kolko maš rokov ale ked taketo veci robíš mala by si mať nejaky ten vek už ...ale vysvetlím ti to takto sekret a semeno je velky rozdiel sekret je taka tekutina čo penis len zvne s tym a semeno to už je to čo by si mohla otehotnieť. no a ešte niečo kedže to mal na rukach a prstoch bolo to už na vzduchu a spermie ktore sa dostanu su už "nefunkčné" ...ja neviem možno tu trepem blbosti ale toto si ja myslím
ludia pjosim o pomoc normalnu serioznu... proste s priatelom sme mali chvilku vasnivu a tak no ale spat sme spolu nechceli,a nahodou sa stalo ze do mna vosiel no a par krat isiel von s spet a potom uz nic ze ci je mozen aby som otehotnela? ani mu poriadne nestal a tak no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
btw že "sekrét"
inak jasne...uz radsej vyberaj meno....a zacni setrit na plienky...
boze ludia...naco robite intimne veci a sexujete, ked to neviete?!
a k veci, nie nemôžeš.. spermie na vzduchu umierajú...
a teda nie? nemohol to zaniest do posvy??? co je to fejk?
mohol, ale načo ti to budem vysvetľovať, keď si FAKE?
zober si radsej tabletku po
aha, uz viem, co je to fejk
xennus dakujem.......
cítite tam ten závam očakávania, že "ach čo horšie ešte môže prísť"
no nič... normálne uvažujem, či sa i aj toto nesníva.. je to dosť možné
okrem toho plodne neplodne dni sa vysvetlovali pokial si pametam uz na zakladke nie? a na strednej sme mali posedenie (teda nie my dievcata v prvaku s takym typkom z firmy na HAK kde im to tiez vsetko vysvetloval vsetky metody antikoncepcie tehotenstvo cykly a tak vsetko...
bol jeden prípad mladej baby., ktorá prišla na pohotovosť s tým, že má rýchlorastúci nádor na bruchu... samozrejme doktorka ju hneď poslala na gynekológiu, lenže gynekológ keď videl, že je panna ani neuvažoval a poslal ju naspäť... z baby nakoniec vypadlo, že s priateľom "čosi skúšali, ale sex to nebol"... babu poslali na gynekológiu opäť, s tým, nech spravia testy,... baba bola tehotná... tak sa pouč a nevystrájaj...
a aj tak si podľa mňa fake.
o menstruacii a zakladnych veciach vie kazda baba v mojom veku alebo by aspon mala xD
ja som len zvedava ci sa to tam nemoze zaniest a ....
ja na tom nezakladám, ale celé to tak vyznelo, však sa na to pozri... myslím si, že je fake, proste si to myslím, hoci jej odpíšem... nech vie aspoň do budúcna, baba jedna...
no ale o com este to je? tam musi byt aj ten tlak silny, aby sa az tam dostali??
v každom prípade si myslím, že toto je nezodpovednosť...
I tak si asi zase niekto určite len robí prdel.
nie, nie si tehotna
fakt tieto diskusie su najlepsie len tak dalej dievca rob dalej to co robis a hlavne so sekretom...pardon frajerom.. a svet hned bude veselsi
alebo 2. nezaschne takze je to aj nepravdepodobne ak do teba nasledne nevosiel tolko k tomu
a k zakladatelke: ak si si pred prstovanim dala na obed kapustnicu tak mozes byt tehotna......ak ceresnovy kompot tak si urcite a ak si myslela tuto diskusiu vazne tak nie si normalna
božetak toto tu fakt asi dosť dlho nebolo...
vieš sprav si tehotenský test radšej