@godeye v takyto koniec sveta verime mi vsetci, ze "niekedy nejaky koniec bude". uz boli stovky stisic predpovedi o konci sveta. ale tato je niecim vynimocna: mame na nu presvedcive dokazy a ludia predsa len neveria!!! pretoze tie ich oriesky [=mozgy] to nechapu. koniec sveta a hned si vsetci pod tym predstavia zemetrasenie ktore znici planetu. a potom to ich podvedomie tento fakt neprijime pretoze to by znamenalo koniec druhu a ich primarnym cielom je rozmnozenie a zachovanie rodu, tym padom prestanu necomu takemu verit a zacnu iba nadavat....
to som iba v kratkosti vysvetlil ze preco neveria.
tetnto koniec sveta nema byt taky!!! ma to byt prechod do novej duchovnej dimenzie -alebo ti to poviem tak aby si pochopila- "koniec sveta tak ako ho dnes poznáš"
SAKRA LUDIA UZ ZACNITE ROZMYSLAT ROZUMOM A POCITMI A NIE ROZMNOZOVACIMI ORGANMI !!!!!!!!!!!!!!!
Vy ste všetci len obyčajné vypatlané zvieratá!!!!!!!!! Len si z toho robte srandu, len nadávajte ale potom uvidite ze ja som mal pravdu! Ked pride ten datum spomente si na birdz ako vam jeden clovek naserviroval pravdu pod nos a vy ste iba nadávali!
a už to ani nebudem citat tie vase prispevky. Preco by mi mali primitivni ludia odcerpavat energiu tym ze ma štvu?....
proste v ten den sa nic nestane lebo majsky kalendar je kruh a ten nikdy nekonci to je poprve a podruhe prechod do inej duchovnej ery ?? to je co za blbost ?
@19 A tak milé deti, takto vyzerá nepodarený patetický hysterický výstup, kde pri použití vety, ktorá má vyzerať hrozivo (,,Ked pride ten datum spomente si na birdz ako vam jeden clovek naserviroval pravdu pod nos a vy ste iba nadávali!"), sa všetci kosíme smiechom.
Cvrkla som si do gatí, btw, v tom debilnom dátume si na teba nikto nespomenie, pretože sa nič nestane. Papá.
@poak22 Ty si nepočul, že to bolo zle vypočítané ? Zbytočne sa tešíš
Ťažká rana pre priaznivcov katastrofických scenárov – koniec sveta sa 21.12.2012 nekoná. Vedci totiž objavili chybu pri prepočte dátumov z Máyskeho kalendára na dnešný gregoriánsky. „Celý výpočet je posunutý minimálne o sto rokov a viac. Zlou správou pre zástancov apokalypsy teda je, že v súčastnosti vôbec nevieme, kedy Máysky kalendár skončí, alebo či už náhodou neskončil“, uviedol objaviteľ chyby v prepočte Gerardo Aldana z Univerzity California v Santa Barbare.
nikto z vas to nepochopil... maysky kalendar ma neviem kolko x rokov a konci teraz v decembri si predstav tu rozbijacku po tak dlhom roku... namiesto ,,a na novy rok sa taaak naj*beme ze konec sveta" to prelozili ako ,, a na novy rok bude koniec sveta" a cele to saskovanie vyvrcholi ohnostrojom... hups ohnostroj sa nekona mayovia vymreli tak tu mame len nieco na styl mayskeho silvestra... zly preklad? to by nebolo poprvykrat
@godeye A ja ti to poviem takto... Biblia je svätá kniha a tam musíš brať ohľad na každu maličkosť, a videl som jeden dokument kde sa to vysvetlovalo... Je tam: nikto nevie dňa ani hodiny, ale neni tam: nikto nebude vedieť dňa ani hodiny... Píše sa tam o prítomnosti, ale neni tam napísané že ani v budúcnosti to nikto nebude vedieť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
2. Pretože koniec sveta je niečo tak veľké, že nepredpokladám, že by sme ho mohli predvídať.
A možno sa niečo stane.
A to bude tá pozitívna zmena.
to som iba v kratkosti vysvetlil ze preco neveria.
tetnto koniec sveta nema byt taky!!! ma to byt prechod do novej duchovnej dimenzie -alebo ti to poviem tak aby si pochopila- "koniec sveta tak ako ho dnes poznáš"
SAKRA LUDIA UZ ZACNITE ROZMYSLAT ROZUMOM A POCITMI A NIE ROZMNOZOVACIMI ORGANMI !!!!!!!!!!!!!!!
pride nas niekto spasit?
alebo sa previbrujeme do inej dimenzie? ci co?
a už to ani nebudem citat tie vase prispevky. Preco by mi mali primitivni ludia odcerpavat energiu tym ze ma štvu?....
Cvrkla som si do gatí, btw, v tom debilnom dátume si na teba nikto nespomenie, pretože sa nič nestane. Papá.
Život bude na zemi tak či tak. Aj bez nás.
Ťažká rana pre priaznivcov katastrofických scenárov – koniec sveta sa 21.12.2012 nekoná. Vedci totiž objavili chybu pri prepočte dátumov z Máyskeho kalendára na dnešný gregoriánsky. „Celý výpočet je posunutý minimálne o sto rokov a viac. Zlou správou pre zástancov apokalypsy teda je, že v súčastnosti vôbec nevieme, kedy Máysky kalendár skončí, alebo či už náhodou neskončil“, uviedol objaviteľ chyby v prepočte Gerardo Aldana z Univerzity California v Santa Barbare.
prečítaj si @27 a zamysli sa nad sebou chalan
..a preto tento rok budem darčeky kupovať o čosi skôr aj ich darujem skôr, keby sme to už nestihli na Vianoce.