baby prosím vás viete mi poradiť ako spraviť z rovnej ofiny šikmú ofinu na bok ? mne sa tá rovná nejak nehodí a už mi to lezie na nervy a chcem sa jej zbaviť, len neviem ako :/
Nehneš s tým,len počkať kým do dorastie,nechci vidieť ako som vyzerala ja,ked som mala rovnú ofinu ( sama som si ju odšťukla ) ešte aj na občianskom ma tak odfotili ! Trapas do konca života .D
PS : Dáko prestrihať a poskracovať -preriediť sa ti to musí dať,ak máš rovné vlasy...
Neviem, akú dĺžku máš namysli, ale princíp je asi taký, že sa to zostrihne došikma a potom sa to češe nie do čela, ale do boku. Veľmi jednoduché. Môžeš počkať, nechať ju odrásť a potom ostrihať, alebo to ostrihať teraz na takú kratšiu šikmú a tú nechať rásť.
@emily753 ja som bola asi pred 2 mesiacmi u kaderničky nech mi ju ostriha na bok a ona mi ju je*la uplne rovnu :/ ale za mesiac mi dorastli vlasy tak už ju možem nosiť do šikma nechaj si to aj ty dorasť a ptoom rieš
ja keď som si chcela nechať šikmú ofinu tak som si to v prvom rade nechala podrásť, budeš si to musieť vypínať pravdepodobne, lebo to strašne ide do očí, a potom to len hodíš na bok keď to už bude dosť dlhé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
naposledy som u nej za šikmú ofinu platila 30 centov
PS : Dáko prestrihať a poskracovať -preriediť sa ti to musí dať,ak máš rovné vlasy...