Ahojte podavala som prihlašku na SŠ opatovska 7 anglicky odbor čiže bilingvalne a neprijali ma. Chcem podať odvolanie a chcem sa spytať či mam nejaku šancu že by ma prijali? Dosť ma to štve lebo angličtinu ovladam, pozeram filmy v angličtine, rozumiem
tak vies ze to zalezi v prvom rade na tych 17tich co ich prijali, a potom na tych 8mich pred tebou, teoreticky tak 3-4 ludia si mozno vyberu inu skolu a teoreticky kazdy druhy pod ciarou nebude podavat odvolanie a vtedy ta prijmu, ale sance su male ale to vies, ale skusit jasne ze ano
Určite ho podaj, ja osobne som tiež robila prijíačky na Opaatovskú bilingvalne, anglićtina, ale skončila som 1., no stále neviem.či tam vôbec pôjdem, kmarátka je taktiež naf čiarou tuším nejaka 15 a ona na určite neide, určiete je takých viac, čo sú prijatý, no nepôjdu veď za vyskúšanie nič nedáš
@mati0409 tak to maš šťastie že ťa tam prijali ja som si asi až moc verila a nič z toho. To odvolanie určite podam len dufam že sa viacej uvoľni ludi aby som mala väčšiu šancu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov