No tak zaregistrovala som sa na birdz, aby som mohla založiť svoju prvú tému v živote a aby mi nejaký dobrosrdečný človek pomohol.. objednával niekto zo stránok » www.converseshop.cz alebo » www.conversecz.com ?ak hej, tak číslovanie tam je no
ako viem, že tu je kopa diskusií o converskach, no ja sa pýtam konkrétne na dve stránky ale tak nevadí.. smajdalf hej, mám nízke IQ.. -.- bože, ako by nebolo jedno, čo tam dáš..
Práveže ani ja ich nepoznám, tak preto sa pýtam.. ale sú to asi jediné dôverné stránky pre nákup conversiek a neviem, asi preto, že veľa ľudí hovorí, že pri converskách je divné číslovanie.. ale inak ďakujem za normálne vyjadrenie k mojej otázke!.. až normálne rada som
no ja by som si netrúfla....číslovanie mi síce relatívne sedelo, ale dosť by som mala lepy objednávať topánky za 50 eur bez toho, aby som ich mala pred tým na nohách
synekdocha tu ide o ten problém, že moji rodičia mi nechcú dovoliť ani objednať a nechcú ma pustiť ani do Nitry.. ako keby som bola ja na vine, že bývame v Prešove, kde converse nie sú.. tak asi moje vysnívané conversky nikdy nedostanem..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
__
tie obchody vobec nepoznam, ale velkosti by urcite mali sediet, preco by nesedeli?
to radšej výlet do nitry!
ja som si objednala tu