Ahojte, potreboval by som vedieť ak chcem vycestovať s priateľkou ktorá nemá 18 rokov (má 17) a ja mám 18 chceme ísť do Španielska a ide o to či môže vycestovať bez zákonného zástupcu. či bude treba nejaké splnomocnenie
Išli by sme len my dvaja.
Dík
netreba, ja som tiež išla v 17 do Talianska s priateľom a nič, síce v niektorých hoteloch sa na nás kukali, ale keď si im povedal, že zaplatíš v hotovosti a bloček netreba tak hneď zmenili názor
Ja keď som mal 9 letel som sám do Pekingu, z tade loďou do Tokia a nakoniec z Tokia do Viedne, z tade taxíkom do BA a druhým taxíkom do TN a nepodpisoval nikdo nič...
@violinkenneth teta tam zije uz 20 rokov a v tom case tam bol aj dedo s babkou. Sam som tam isiel v zmysle, ze som sam behal po letisku a sam som letel
Ja som v lete išla do Anglicka s prestupmi v Nemecku sama, ale tam rodičia museli dodať asi dva papiere - súhlas s vycestovaním a koľko sa tam zdržím... ale išla som cez agentúru, tak neviem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ja som v 13tich letel sam do Juznej Afriky a okrem turistickych viz som nic ine nemal.
@terezapardoo predpokladam, ze si isla cez cestovku?