Našla som si prácu popri škole a dali mi napísať 10 konkrétných cielov,ktore by som chcela dosiahnuť pri tejto praci
Ahojte,potrebovala by som pomoc,našla som si prácu popri škole a dali mi napísať 10 konkrétných cielov,ktore by som chcela dosiahnuť pri tejto praci(myslene je čo by som si chcela kupit a podobne)napadlo ma asi 5vecí a čo dalej?niekto s nejakým napadom?
Ak máš podobné zameranie aj v škole takt ma popíš niečo o tom zbieraní skúseností a nadobúdaní praxe ktorú budeš potrebovať keď sa budeš chcieť v budúcnosti zamestnať. Priznám sa v tejto oblasti sa moc nevyznám
hej niečo v tom zmysle som si napisala,to je tak na prd ked vyžaduju tolko cielov do budúcnosti,ked neviem čo bude zajtra a nežto ešte za rok ci za päť,ale aj tak dakujem
@3kvetinka je to zaujimave, ze pot ebe chcu vediet tvoje ciele aspon ta to prinuti sa zamysliet tak tiez si myslim, ze to o tom kupovani nie je, skor povedz kam sa chces posunuti, naucit sa nieco a co chces dosiahnut, sak nemusi to byt uplne co sa tyka roboty, vdaka robote napr mozes spoznat novych ludi at ak dalej co ti pomoze k inemu cielu napr sukromnemu ...
@wolskeoko neviem ci ma zrovna bezne clovek 10cielov myslim si ze lepsie je mat menej a snazit sa ich dosiahnut ako mat 300cielov a potom prd z toho...ci?
@lucinkahc ciele mozu byt rozne. Oni sa nepytaju na to co chces v kratkej dobe, preto chcu 10 cielov. Od zalozenia rodiny cez tehotenstvo az po smrt tam mozes napisat niekolko desiatok cielov
@wolskeoko sorry ale nemyslim si ze zrovna ciel tehotenstvo by ich potesil ako chapem co tym chces povedat ale nevidim logiku v tom aby firma ktora ma zamestna chcela odo mna zrovna 10cielov...jasne ze chcu vedet co si od toho slubujem co chcem dosiahnut aku mam predstavu o tom ale hento je proste na hlavu...
a ak je to ozaj ovb alebo nieco podobne tak to je skoda namahy
@lucinkahc ja s tebou suhlasim, je to zbytocnost. Zamenstnanca ma firma spoznavat prostrednictvom jeho nadriadenych. Sam oddelujem pracovny a sukromny zivot. Spajat ich chce silny zaludok, resp. zmrdi charakter
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Napíš že si chceš zarobiť na štúdijné výdavky, získať skúsenosti ...
Keby som vedel v akej oblasti pracuješ by som ti lepšie poradil
takéto veci sa robia na pohovore...
a ak je to ozaj ovb alebo nieco podobne tak to je skoda namahy