Čaute chcel som sa spýtať:nemam ešte 15 rokov a chcem nakupovať cez internet to znamena že nemôžem mat vlastny bankový účet a samozrejme ani bankovú kartu a Mamka mi nedovolí zatial nakupovať cez jej kartu1.Da sa to vobec tak aby som nemusel pýtať od niko
ja si zvyknem objednávať buď cez coreshop alebo xtremeshop a tam ti to prinesie kurier domov a platíš jemu cash ... myslím, že občiansky som mu ukazovať nemusela ani raz
@klaudiqaaa vsak ked si na poste preberas nieco ako dobierkou vzdy pytaju OP tak pochopitelne asi pod 15 rokov ti to nedaju nie ? ved to by som mohol chodit vyberat cudzie baliky
@ivooxxx ved jasne ze by mal. ale za posledny rok som preberal xxx zasielok a pytal to mozno 2-3 krat. bud je to tym ze ma uz poznaju alebo na to jebu tak ako vsade
V zivote odomna nepytali pri prevzati dobierky op.
Ved aku by to malo logiku z pohladu niekoho, kto nie je ja, a isiel by akoze bez mojho vedomia preberat balik? Sak co by tym ziskal, nijak by sa neobohatil na moj ukor, ved by to musel zaplatit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ved aku by to malo logiku z pohladu niekoho, kto nie je ja, a isiel by akoze bez mojho vedomia preberat balik? Sak co by tym ziskal, nijak by sa neobohatil na moj ukor, ved by to musel zaplatit