hm, nie som nejaky velky gitarista, ale nieco zvladam, nothing else matters bola prva vec, co som sa naucil a snazim sa nadrvit to stairway to heaven, ale velmi mi to nejde, potom este solo na fade to black, to nie je az take tazke, ale je tam jedna neprijemna cast, neviem ju dobre
Dungeo: nedrv sa noty ci taby, hraj tak ako to citis ked takto stravis hodinu tak sa naucis celu pesnicku v pohode a este budes mat aj dobry pocit+ bude to zniet este lepsie ako keby to mas len zapamatane
Kamaratka ktora hra na klaviri 7 rokov hovorila, ze najtazsie co kedy videla je hocico od Niccola Paganiniho. Skusali ste hrat niekto nieco od neho ? ja sa neviem dostat k notam ani
nechcem nejako rýpať, keďže sám nie som nejaký extra guitar hero... ale mi to tu tak pripadá, že ste všetci nejakí začiatočníci...ani sa tu radšej nejdem rozpovedať o tom, že v hudbe celkovo nezáleží na zložitosti pesničky...a tiež je tu pohľad, ako myslíš slovo vieš? či zahráš nejaký sogn tak aby si ho spoznal alebo či hop úplne ovládneš a splynieš s originálom....to prvé je relatívne ľahké a to druhé je takmer nemožné, takže čo sa týka druhého tak najťažšie veci sú od black sabbath podľa mňa, a nepýtajte sa prečo
Jeseter- gitaru hram od 5 rokov, klavir od 7, takze taky zaciatocnik nebudem a viem o com hovoris. Ja kym som nevedel perfektne zaklady som ani do pesniciek nesiel.
Jaaaj mama, Through The Fire And Flames je strasna drtenica
Ja zahram tak polovicu diskografie Metallicy, nejaky Megadeth, Maidenov, Zeppelinov, Black Sabbath, Panteru a tak, ale co je najtazsie pre mna tak to neviem, proste som sa to naucil a viem to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
potom tie lahsie, nothing elsemmaters...no problem
a skusam daco od eddieho veddera
hmm ja sa teraz uťímm Lynyrd Skynyrd - Sweet Home a celok mi to idee uz to len cvicit a hotovo hhhh
Aj tak si myslim ze Through The Fire And Flames je najtazsia
ale mam taku jednoduchu verziu tohto, inak som gitarovy analfabet
A to One viem len intro, dalej uz nie
dragonforce. kokotina sama o sebe nevedia to zahrať ani oni na koncerte.
metallica one: ľahká pesnička so sólom sa musí človek trošku potrápiť tapping nikdy nebola moja silná stránka
a dla mňa najťažšie? hocičo od dream theater alebo yngwieho malmsteena
toto je dla mňa asi najťažšie. hlavne to presne zahrať s kapelou
Skor taky Paul Gilber , alebo by som sa chcel nucit Dimebagove licky
Ja zahram tak polovicu diskografie Metallicy, nejaky Megadeth, Maidenov, Zeppelinov, Black Sabbath, Panteru a tak, ale co je najtazsie pre mna tak to neviem, proste som sa to naucil a viem to.