zdravim,som studentom 4. rocnika na gymnaziu a chcel by som studovat ekonomiu,aka je najlepsia ekonomicka skola,je jedno ci na slovensku alebo cesku, a aky obor by sa najviac oplatil studovat?
Ja som pocul, ze na slovensku je to ekonomicka fakulta na SPU v Nitre, comu sa mi nechce verit. Kazdopadne elektrickova skola v Petrzalke to urcite nebude, tu prejde aj mentalne retardovany jedinec.
Kamaratka studuje ekonomiu v Brne a riesa tam dost casto rakusku skolu, takze keby chcem ist studovat ekonomiu, bola by to pre mna top volba.
@lenuli ja som nehovoril o rakuskych skolach, ale o Rakuskej ekonomickej skole, co je ekonomicky smer, ktory dnes uz okrem nazvu nema s rakuskom nic spolocne.
@tommyhot jaaj, ved v poriadku, ja som ta netagla takze som na teba nereagovala, aj ked oprela som sa o tvoj prispevok, pretoze kazdopadne ekonomicka skola v rakusku (vo Viedni teda konkretne) je v nasich koncinach urcite suverene najlepsia, ak teda je clovek pripraveny na to, ze sa tam zdrzi urcite viac ako 5 rokov (aj ked pytal sa na cesko/slovensko, ale tak..)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Kamaratka studuje ekonomiu v Brne a riesa tam dost casto rakusku skolu, takze keby chcem ist studovat ekonomiu, bola by to pre mna top volba.