ľudkovia, chcela by som vas poprosit, ci by ste mi niekto neporadli, na ktoru skolu mam ist ? Rozhodujem sa medzi GTAčkom a GKMkom v Kosiciach, ked viete, ktore to su ... proste by sa mi zista nejaka ta rada, mozno od niekoho, kto tam chodi alebo ma s t
@birdzacka124 ty čuškaj moja krasna @filipkoo to mi je jasne, ze to je ina uroven.., skor ide o to, ze byvam blizko pri GKMku..blizko myslim 5 minut, pricom na GTAcko to mam v porovnani s tym o dost dalej..to je ten problem ..chapačka?
@instrucciones no ono keby som nemala problem so skorym vstavanim rano a tym, ze sa po skole musim dostat co najskor domov lebo musim ist na trening, tak by to v podstate bolo vyhodou..., len v mojom pripade je to teda nevyhoda, preto zvazujem aj gkmko-byvam blizko.., tak neviem no.. a vy ostatni co furt omielate gta-hru, tak uz serte na to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
prednedavnom som gkm branila ale nie
nejdi tam je to peklo
viem svoje.
alebo pod k nam na trebisovsku 12!!!
Ako to vôbec môžeš porovnávať? Veď to je úplne iná úroveň.
Akože vážne...
najlepšie roky môjho života!
@sond318 práveže poloha GTA je jedna parádna výhoda... centrum mesta... milión možností... napr. aj kde tráviť čas po škole...
hmm keď sa tak zamyslím tak práve na tie chvíle "mimo budovy školy" mám asi ešte viac krajších spomienok ako na tie "vo vnútri"...
A pri niektorých to neviem ešte teraz