berkyová sa dakde stratila ta hovno z toho.... cmorík uz dávno aj bez superstár by sa uplatnil a koščová ma zvláštny štýl ktorý sa na slovensku pomenej počúva....
Myslím že za všetko hovorí príklad takého Petránika a a tuším Kraviara, ktorý ani nie rok po superstar dvojke už spievali v rámci nejakej akcie v PP na námestí a počúvalo ich sotva 30 okoloidúcich, ktorý si zväčša vypočuli jednu, dve pesničky a kráčali daľej.
Spevákov ktorý dokážu pekne odspievať pesničku nájdem na každý prst 20. Je rozdiel zaspievať dobré karaoke a napísať dobrú pieseň.
no najvacsi uspech ma cmorik a po nom bezdeda. ale najlepsi je jaros, tomu by uz niekto ten spev mal zakazat jedine pozitivne co priniesla shs je adela a pyco.
no slovenski finalsti urcite nie , jedina ktora este nieco robi je Zdenka Predna , ale nikto iny , ale myslim ze americky finaliti by aj spravili , zoberte si taku Kelly Clarkson , vyhrala v roku 2004 a stale ju hraju v radii alebo na televiznych staniciach , lebo americania ich propaguju a nasi nie v tom je ten problem , ale nemyslim si ze by sa nasi dostali do americkej hitparady
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
O Katka zo SP1 sa racej vyjadrovat nebudem hej??Ta nedokazala dokopy nic.
A v dvojke,...ani neviem..pockat.Berkyová..fúúj..ah
Cmorík... Ale pohode...Aj koncert mal super
Barkyová... Tá sa raz ukázala na titulke...A potom zmizla...Ale treba uznat...Nespievala najhoršie...Aj ked podla mna mala vyhrat Dominika...
Koho zo Super Star najviac nemusím...je Aneta Langerová...Aj ked je z českej... Ale je mi strašne nesympatická... Proste sa nedá...
Inak najlepšia vyherkina zo Super Star bola určite Kelly Clarkson ... Ona je vážne supéééér
Myslím že za všetko hovorí príklad takého Petránika a a tuším Kraviara, ktorý ani nie rok po superstar dvojke už spievali v rámci nejakej akcie v PP na námestí a počúvalo ich sotva 30 okoloidúcich, ktorý si zväčša vypočuli jednu, dve pesničky a kráčali daľej.
Spevákov ktorý dokážu pekne odspievať pesničku nájdem na každý prst 20. Je rozdiel zaspievať dobré karaoke a napísať dobrú pieseň.
sry,ale z tohoto som nemohla
z dvojky to bol jednoznacne cmoro...zasluzil si vyhrat...podla mna ma celkom slusne pesnicky...takze v pohode
a z trojky som mala celkom rada Nataliu Hatalovu...ale tiez sa nejako stratila...a ta trapna Berkyova..neviem tu som neznasala