Prichádzam pod záštitou občianskeho združenia INTEGRA o.z. pre duševné zdravie. S mojími kolegami z o.z. sme sa rozhodli spraviť prieskum po rôznych webových stránkach a zistiť či psychické zdravie dnešných detí a dospievajúcich je ovplyvnené internetom. Po dlhosiahlych diálogoch a skúmaniach sme dospeli k záveru že niektorí jedinci potrebujú úrýchlenú, v niektorých prípadoch aj ambulantnú pomoc. Ak by ste chceli informovať o sebe alebo o svojich postihnutých priateľoch alebo známych, prosím napíšte nám e-mail na adresu : integrami@gmail.com. Všetko je 100 % anonymné. Ďakujem.
Zdravím ťa, chcem sa všeobecne ospravedlniť všetkým, ktorých som uviedol do rozpakov. Prišiel som na túto stránku len kvôli pomoci a vypočutí názorov mladých ľudí, čo som nakoniec aj dosiahol a za to chcem tebe aj ďalším ktorí budú reagovať poďakovať.Prepáč ale nenesiem zodpovednosť za obsah našej webovej stránky a naše občianske združenie ma široké portfólio zamerania od problematiky siekt, rasovej nenávisti až po rôzne závislosti.
kedy tu príde psychiatrická poradňa ???? Napr na takého humenčana alebo iné individuá trpiace závažným kokotizmom čo by ich trebalo nadopovať sedatívami a odčleniť od spoločnosti niekde na samotku aspoň na 10 rokov a potom sa ich nenápadne zbaviť...
je tu plno ludi ktorych bavi zakladat si 10 fake-ov , dalej su tu taki ktori zasadne neuznavaju nic slovenske , ista skupina zas veri ze ked niekto necita knihy alebo nemiluje TBBT tak je kokot , no a bez nackov by to bolo onicom , tych je tu tiez zopar, este jedna osobka znama v celom meste roztiahnutymi nohami co sa tvari mudro , zislo by sa tu pomoct , je to banda čurákov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Prichádzam pod záštitou občianskeho združenia INTEGRA o.z. pre duševné zdravie. S mojími kolegami z o.z. sme sa rozhodli spraviť prieskum po rôznych webových stránkach a zistiť či psychické zdravie dnešných detí a dospievajúcich je ovplyvnené internetom. Po dlhosiahlych diálogoch a skúmaniach sme dospeli k záveru že niektorí jedinci potrebujú úrýchlenú, v niektorých prípadoch aj ambulantnú pomoc. Ak by ste chceli informovať o sebe alebo o svojich postihnutých priateľoch alebo známych, prosím napíšte nám e-mail na adresu : integrami@gmail.com. Všetko je 100 % anonymné. Ďakujem.
RNDr. Zdeněk Komárek
a podla toho co som tam zhliadol by ste fakt po tom dusevnom zdravi mohli zacat patrat
s psychiatriou už skúsenosti mám O.o
ved si kuknite odpovedte v témach "ake mate IQ" polovica ludi z tadeto by bola velkym prinosom do menzy
...ale pokiaľ to nebolo na IP jeho alter egá nás budú otravovať kým nezabije žofiju...