Ja pocas svojho spanku spim a nevnimam, co robim Ale co mi vraveli rodicia, sestra a frajer, tak uz som parkrat rozpravala a nadavala pocas spanku, kradla perinu, rozhadzovala rukami, zaberala postel a ked som bola mala, tak som bola raz aj namesacna
ja som namesacna alebo mam otvorenu hubu a slintam alebo este davnejsie som aj rozpravala ale uz mi mama nehovori ze by som rozpravala(ale to asi preto ze nespi somnou akoze somnou som myslela vedla mna)
pokial viem tak nerobím nič extra...iba sem tam sa mi stane,že hovorím zo spanku..a parkrat som už zaspala aj s otvorenými očami..ale inač som v pohode no a zvyknem kradnuť paplon...
ni take ako si lahnem a zaspim tak aj vstanem a zobudim sa vacsinou v tej istej polohe akurat mama mi povedala ze sem tam rozpravam so sna ale inac nic noo
ja mam take sny ako jimmycrow, ale ked som bol mensi tak som obcas rozpraval zo sna taktiez sa strasne roztahujem A najnovsie aj trieskam hlavu o skrinu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A nepoznaš niekoho čo robí zvláštne veci počas spánku???
moja kamoska je pravidelne namesacna a poznam aj takych ludi co v namesacnosti chceli vyskocit z okna a tak..
ale ked sam tak nic slintam