Pred pár dňami som si kúpila tento mobilTeraz ľutujem moje rozhodnutie.Neviem,či ja som taká sprostá a neviem s ním narábať,alebo je fakt taký divný...Je fakt,že mám prvýkrát dotykovkuFoťák ma úplne sklamal,na net nič nevidím,pri písaní sms-iek netrafím n
@remiaska je tam operacny system android co znaci ze to nebude obycajny telefon ale skor taky vreckovy pocitac...android je dost chaoticky a aj ja ako skuseny uzivatel som sa dlhsie orientoval co a ako...menej technickemu typu to moze trvat dlhsie resp moze sa stat ze clovek ani nepochopi podstatu toho telefonu...
no ale k veci...fotak je v tomto telefone na prd to je fakt...
to ze neni na nete nic vidiet sa riesi dvomi tapnutiami prstom na plochu a ono sa to priblizi...je ale fakt ze ten telefon ma dost maly display takze to neni bohvie aka vyhra...
pisanie sms je bohuzial troska krkolome na kazdej dotykovke a co je horsie...ak ma telefon kapacitny display coz tento ma tak reaguje iba na prsty...v praxi to znamena ze dlhe nechty budu problem (plati hlavne pre zeny)...na to si treba len zvyknut..
ako som uz spominal..telefon je ako maly vreckovy pocitac co znamena ze funkcie ktore nema sa daju doinstalovat prave zo spominaneho marketu...samozrejme aj skype...
@pavlinkaa a to jej je naco? ved nech si blokne pripojenie a automaticky ju to odpoji...
Prekvapujúce by bolo to, že by ťa ten foťák nesklamal, je úplne nahovno, ale čo sa dalo čakať od toho, že nemá blesk ani autofókus, žejo. Ale to si si tak nejak mohla zistiť predtým, ako si ho kupovala - ja som do toho tak aj šla a je to jediná vec, ktorá mi na ňom vadí.
Tie smsky... Mne zo začiatku pomohlo to, že som ich písala so "zvaleným" displayom, tie políčka sú tam značne väčšie a teraz, keď už mám tie najpoužívanejšie slová v tom onom-čo-neviem-ako-sa-volá (T9?), tak je to jedna radosť, keď sa niečo nepodarí. A to si myslím, že mám tak nejak väčšie palce a bez problémov sa na skoro všetky tie políčka trafím na prvý raz.
A tým priečinkom, ktorým nerozumieš sa ani nesnaž porozumieť, proste sú tam na úplnú piču a nič s tým nespravíš. Jednoducho si ich popremiestňuj čo najviac dozadu nech na ne nevidíš a nebudeš sa musieť kvôli tomu stresovať.
ja ho mam..prve dni som tiez nan nadaval jak pojhan..ale zvykol som si..fotak sa da ale len za svetla ale to mi nejako nevadi...a sms no teiz pisem jednu pol hodinu..ale cim dalej tim sa ten cas skracuje
Ak chces vyuzivat na telefone sluzby od Google,tak si ho aktivuj na svoj ucet na gmaile.A ak nemate datovy balicek od operatora odporucam pomocou aplikacie APNdroid prepisat udaje o pripojeni na internet potom budes mat 100% istotu,ze ti to nbude stahovat data v pozadi.
@remiaska našťastie tam máš android, ktorý ti umožňuje nainštalovať si klávesnicu aká ti vyhovuje, preto odporúčam otvoriť android market a vyhľadať "Hacker's Keyboard". Na tejto klávesnici si môžeš nastaviť tlačidlá ako veľké chceš, pokojne aj na celý displej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
A na dotykovku si proste musíš zvyknúť
no ale k veci...fotak je v tomto telefone na prd to je fakt...
to ze neni na nete nic vidiet sa riesi dvomi tapnutiami prstom na plochu a ono sa to priblizi...je ale fakt ze ten telefon ma dost maly display takze to neni bohvie aka vyhra...
pisanie sms je bohuzial troska krkolome na kazdej dotykovke a co je horsie...ak ma telefon kapacitny display coz tento ma tak reaguje iba na prsty...v praxi to znamena ze dlhe nechty budu problem (plati hlavne pre zeny)...na to si treba len zvyknut..
ako som uz spominal..telefon je ako maly vreckovy pocitac co znamena ze funkcie ktore nema sa daju doinstalovat prave zo spominaneho marketu...samozrejme aj skype...
@pavlinkaa a to jej je naco? ved nech si blokne pripojenie a automaticky ju to odpoji...
Tie smsky... Mne zo začiatku pomohlo to, že som ich písala so "zvaleným" displayom, tie políčka sú tam značne väčšie a teraz, keď už mám tie najpoužívanejšie slová v tom onom-čo-neviem-ako-sa-volá (T9?), tak je to jedna radosť, keď sa niečo nepodarí. A to si myslím, že mám tak nejak väčšie palce a bez problémov sa na skoro všetky tie políčka trafím na prvý raz.
A tým priečinkom, ktorým nerozumieš sa ani nesnaž porozumieť, proste sú tam na úplnú piču a nič s tým nespravíš. Jednoducho si ich popremiestňuj čo najviac dozadu nech na ne nevidíš a nebudeš sa musieť kvôli tomu stresovať.
Najviac ma nasralo,kedže mám kredit,že keď som si tam hodila SIMku,tak mi začalo pekne strhávať kréďo,a nevedela som prečo....
Foťák je hejže na houno,súhlasím.
A kôli tej klávesnici si častejšie strihám nechty Tie smsky vyzerali teda fakt desne.
SKYPE si stiahneš z marketu,zapneš wifi,market a v pohode stiahneš.Ja ho mám,ale keď volám s niekym,tak ma nepočujú
Pri tomto mobile som nepohrdla návodom
Ostatné veci ti napísali už kolegovia vyššie.
už som to dávno zistila