Zdravím . Mám jeden problém.Možno to vyznie hlúpo , ale zamiloval som sa do postavy z pc hry , volá sa Lara Croft - isto ju poznáte ...Začalo to tým že som si kúpil hru Tomb Raider - Underworld , po chvíľkach hrania som si ju nejako obľuboval , ale keď
Prestan to hrať: čo oči nevidia srdce nebolí ( síce to pravda aj tak nie je ,ale vyskúšaj čo to da) buď viac vonku a menej pri pc ...a inak pripomína mi to mňa keď som mala cca7-8 a zalúbila som sa do postavy v telenovele ( jago )
18 rocny chalan sa zamiloval do Lary Croft ? to je moc kam ten svet speje sorry nemam pre teba, asi ziadnu rozmunu radu, ale ja musim nad tym premyslat ako sa to vlastne da nwm si predstavit ten pocit lasky ku niecomu co neexistuje
čo? zopakuj to ešte raz a pomaly.. ohh... to je bežné.. sa mi stáva bežne že sa mi páčia postavy z nejakej hry alebo animáku.. stačí si uvedomiť že tá postava nie je skutočná..
akoze neviem ci si robis prdel aleboco...ale ja mam rovnaky problem zamilovala som sa do postavy z jednej stare RPG hry Arcanum,,,,,vola sa Virgil je to mnich a ma uzasny hlas smiley:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
nieco som ti vygooglil
» www.laracroftnude.org/...
Tak ja dám aspoň text:
Lara Croft nám odstrelila poštového orla
Vypadol mu z drápov balík,straka mu ho čorla
Pokiaľ Lara nabila, tak straka bola olalá
Tak si aspoň pripomeňme jak sa Lara volala.
Lara Croft má krásu matky a má silu tatka.
Človek by si pomyslel,že asi je mužatka
Ale toto nie je pravda ,o tom žiadna dilema
Od malička zarastala,ale iba tam kde má...
nebavila ma nikdy tato hra... Lara croft je len vymyslena postava...
Radsej Angelina Jolie .