Mám taký "menší" problém, mala som ísť na jednu strednú s kamoškou no tá škola vôbec nebola podľa mňa ale jej sa nenormálne páči a teraz je na mňa nastratá že chcem ísť na totálne inú školu ďalej od našeho mesta a zábavy. A ešte ku tomu neviem ako to pove
takže: si mala ísť na tú istú strednú ako tvoja kamarátka, ale tebe sa tá škola nepáči a nechceš tam ísť...ty sama si strojcom svojho osudu, takže si vyber ty strednú a nie tvoja kamarátka a mama! maj aspoň trocha vlastnú hlavu
mať kamošku neznamená chodiť za ňou ako tieň a vo všetkom jej pritakávať....je pekné že vás niečo spája, no na druhej strane každá má i svoj vlastný život....kamoška s tebou nemusí súhlasiť vo všetkom, ale keď vidí že ťa niečo baví a robí ti to radosť, tak by ťa v tom mohla podporiť a tešiť sa s tebou....s maminou to bude asi o niečo horšie...plánuješ ísť do iného mesta...chystáš sa ísť na intrák? podľa mňa keď sa s ňou o tom porozprávaš, prečo chceš ísť na tú školu a keď sa potom budeš naozaj snažiť, tak bude na teba len hrdá...ale tak...na druhej strane, vži sa i do maminej situácie a triezvo sa zamysli i nad jej argumentami...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Mega problém vyriešený.