nooo da sa z toho vybrat....vedel by som pisat na kazdu temu ale podla mna najlepsia je ta prva je to rozpravanie takze to je v pohode alebo ten stres...a ta stvrta tak to je v pohode aj ten jozef mak to pisali aj vcera ze asi bude ten clovek milion tak o tom sa tiez da pisat
no druha tema sa mi zdala taka picovina na entu. I ked som ho nemal precitaneho toho jozefa maka skoro som si ho vybral. vsak pisat o sebe v mojom mene, ze som prezil toho tolko vela a tazkeho sa da napisat ale nechcelo sa mi moc rozmyslat.
rozpravanie som nechel, lebo to by som musel pisat od mojich 6 rokoch a mal som len 3 strany
jednozancne uvaha vladla svetom. Ale ak to bude daka pica opravovat ktora nebude zdielat moj nazor s jej nazorom tak som skoncil.
myslim si, ze celkoho boli tazke temy. keby tak to pisem teraz doma. Je to o inom ale ked je to tam tak to je o inom. a hlavne ekd potrebuje niekto na zachod a neche sa mu
preco tajne?? ved mi sme na mobiloch mohli pohode pocuvat temi este dokonca aj pred predsedkiňov maturitnej komisie Nic nam nemohla ved to nebolo zakazanééé
Ta ako ja som pohorel, čo sa týka slohu neskutočne.. Dal som si to rozprávanie..a len na 2 strany som zapísal úvod..a k tomu, že kedy ten človek akože dospel..som napokon musel napísať jednou vetou, takže to bola kokotina jak delo...som dal, že najskôr bol dotyčný vývrheľ, ktorý každú len pretiahol..potom jedna otehotnela..vyjebal sa na ňu..a potom tá jedna veta kedy sa uvedomil: Ako tak kráčal naštvány uvidí malé dieťa s rodičmi a povie si aj ja cem..a akože dospel..hmm super..a ešte som to nestíhal napísať šecko, tak som vynechával množstvo viet, naškriabal to..a zle formuloval vety..ako ja budem neskutočne happy, ak nahrabem tých 8 bodov, i keď ako tak dúmem, nemám ich za čo nahrabať
Asi sa dám utratiť.. ..abo ešte horšie..dám sa na emo..
Ľahké? Nuž neviem, ale mne sa všetky témy po minulé roky zdali ľahšie... A o tom strese, to mi teda ako téma na úvahu nepripadá, možno ako výklad by sa to dalo, ale čo sa dá o zvládaní stresu uvažovať?
súhlasím s názorom, že téma o strese sa hodí viac na výklad ako na úvahu, pretože neviem čo ste tam všetci písali, ale myslím že polovica vašich názorov ako zvládnuť stres je publikovaná v knihách a správne sa v úvahe píše vlastný názor, niečo nové, nie to , čo je už všeobecne známe a hovorí o tom každá príručka o strese.
Náhodou sa tam toho dala o tom Makovi celkom dosť písať. Až toľko, že som to ani nestihla prepísať na čisto... Hoci tá téma bola asi skôr myslená ako životopis jednotlivca, lenže ja som akosi medzi takou výnimočnou osobou, ako som ja a človekom-miliónom nenašla žiadnu súvislosť, takže som písala len o ňom. No bieda a ten test... Ani sa rozčuľovať nejdem.
90% našich štvrtákov písalo tú hlúpu úvahu. veď to hneď skĺzne do výkladu, na to sa nedá kreatívne a neklišeovite reagovať! ja som písala rozprávanie, nič iné neprichádzalo do úvahy. najviac ma ale dožralo, keď som na tabuli videla Don QuijotTe. hlavne, že zadávatelia vedia, čo robia.
si hlavne nerobte iluzie maturanti.ja som vzdy pisala slohy najhorsie na dvojku a tod prisiel maturitny a som to poriadne dojeb... som to napisala na 71,4%.ma skoro dr....proste som fest bola sklamana.ale sak take temy ze fest po pitchi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
2. Nene Volam sa inak
3. Nestresuj
4. Don Quichot de la mancha bol rytier
Ale dost na nic temy, skoro take ake minuly rok
kto to vlastne vybera?
To bude mat nasa slovencinarka radosti ked bude citat minimalne 30 krat za sebou ako bojovat proti stresu
uvidime co bude o rok ci dva to maturujem ja
rozpravanie som nechel, lebo to by som musel pisat od mojich 6 rokoch a mal som len 3 strany
jednozancne uvaha vladla svetom. Ale ak to bude daka pica opravovat ktora nebude zdielat moj nazor s jej nazorom tak som skoncil.
myslim si, ze celkoho boli tazke temy. keby tak to pisem teraz doma. Je to o inom ale ked je to tam tak to je o inom. a hlavne ekd potrebuje niekto na zachod a neche sa mu
alebo ste tu setci taki prexytrali?podla mna sa nedala ziadna..ale ked uz som musela vybrat,tak asi len ta uvaha mi ostala...na vyber..
inak ten test bol trapny
Asi sa dám utratiť.. ..abo ešte horšie..dám sa na emo..
Hm, neviem, ale to by som asi na 2 strany nenatiahla