vysočinu myslíš ako hory? lebo aj vysočina, aj nížina MÔŽE (a nemusí) byť rovina, ide o nadmorskú výšku. Z tohto hľadiska, ak by bol povrch rovnaký, mám radšej nižšie položené miesta, je tam proste lepší vzduch. Ak je otázka myslená tak, či máme radšej rovinu alebo kopce, v tom prípade kopce.
kopce... lepšejšie údolia... alebo kludne aj ako ej dubnica napr... pozreš na jednu stranu strážovské vrchy hneď... pozreš na druhú a tam niekolko km dalej biele karpaty... jeden čas sme boli asi 2 týždne pri maďaroch na juhu a tam ma šlo trafiť... proste všade kde somas pozrela len nekončiaca rovina, strašná úzkosť tam bola
bola som u kamaratky na liptove, byvali hned pri horach. ja som sa ich pytala, ci im to nevadi lebo z toho sala taky chlad a je to strasidelne a oni boli uplne udiveni, vraj oni tie hory zboznuju a keby byvali v ba tak by im chybali cize asi zalezi kde si zvyknuty
nemám rád absolútne nížinu , nie že by v BA boli zrovna Andy, ale nepáči sa mi celý juh SR v podstate , proste že pozriem sa a nič nevidím , žiadny kopec len polia , rovinu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ale zas kto viac si môže vážiť hory viac ako človek čo býva na nížine.
ale tak skôr vysočinu ale aj nížiny sú super :/
vysočinu myslíš ako hory? lebo aj vysočina, aj nížina MÔŽE (a nemusí) byť rovina, ide o nadmorskú výšku. Z tohto hľadiska, ak by bol povrch rovnaký, mám radšej nižšie položené miesta, je tam proste lepší vzduch. Ak je otázka myslená tak, či máme radšej rovinu alebo kopce, v tom prípade kopce.
@ssnehulienka malá lučivná, zźzrivá
alebo tatry lomnica atd
inak ešte sa mi strašne páčia také pahorky, tie vlnité polia a lúky, ako to tak elegantne stúpa a klesá.
mám rád teplo a teplo je v nížinách..
no mám rád aj prírodu, ..
čiže.....
kazdy moj vylet na podunajsku nizinu konci zachvatmi paniky, ked nikde nevidim ani malicky kopcek,... tak tazko branitelne miesto, och!