Ahoj.. som s mojim chalanom uz rok.. mame krasn vztah. lubime sa. obcas mu honim, obchytakvame sa.. on ale odomna chce aby som mu vyfajcila..neviem, nie som na to moc mlada ???
A co ti mi mame radit? Je to tvoj zivot hadam ho nechces riadit podla druhych, este k tomu neznamych
Za fajku asi nic nedas, max ti nezachuti a nebudes ju chciet robit druhykrat. Ale tak aspon do trtpreukazu by si mohla pockat Ale vravim, rozhodnutie je na tebe.
pocula som ze v nemecku nieje nieco nezvycajne ked 2-14 rocne deturence beru antikoncepciu a aj v triede máme také tri čo už jebu asi od 12-13 rokov...a este sa tym pysia
no je to tvoja vec ale este by si zo dva roky mala pockat na celkovo sexualne praktiky. to je pekne ze sa lubite a ak ste spolu rok tak je to na tebe , ak chces tak skus. ale ak to preto ze on to od teba pyta tak to nie ...
fuha xD no tak ja osm bolaa uplne v siedmom nebi ked ma v 14stich zobral chalan za ruku a dal mi pusu (nie francuzak).... francuzak bol vrchol vsetkych predstav... a nie tam taketo ze fajka... no xD aleeeee ludia sa menia... svet sa meni xP
No tak na toto slowa tazko hladat..ale paneboze dievca mas 14.. nic vzlom samozrejme..ale myslim si ze si primlada...este ani jebat nemozes ... teda mozes.. ale este stale si pod zakonom.. hehe... minimalne by som pocklaa do15.. a tak ked ti to chalan wrawi.. wsak by som skor powedala ze keby to spravis ta potom odjebe.. dakam
inak..vies co vsetko sa s tym da robit? vies moja, ono povodne to nebolo len tak z nudze cnost, ze aby mali zeny daco teple do huby, ale na trosicku iny zamer. o tom uz si poucena bola?
Ak to chce on od teba tak to nieje nič moc, keby si to chcela ty a nie on tak to je iné.
Ja keď som mal frajerku v tvojich rokoch tak to chcela ona a ja nie, ale tak keď núkajú ber. V tvojom prípade by nemalo platiť že keď pýtajú daj. Pamätaj že to musíš chcieť ty, nie on...
Mno kazdopadne rob ako ti tvoje vedomie a svedomie kaze ... konzultovat to s nami nemusis lebo je tvoj (sexualny)zivot ,ale v 14 fajcit podla mna nie je zrovna nieco s cim by som sa chvalila.. pockaj aspon kym nebudes pod zakonom ... ax kam ten svet speje ...
poviem ti to takto.... mna uz chalan oblbol.... aaa potom ma odkopol ako prasiveho psa.. takze ti poviem, ze mas na to casu dost.. ak to od teba ten chalan naozaj chce, tak mu podla mna ide iba o to jedine- aby ta po case dostal do postele.... sry, ale toto by chalan od teba nemal chciet.. jedine ze by si to chcela sama...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
tu mas.. ber si priklad
Za fajku asi nic nedas, max ti nezachuti a nebudes ju chciet robit druhykrat. Ale tak aspon do trtpreukazu by si mohla pockat Ale vravim, rozhodnutie je na tebe.
...čudujem sa..tento svet neprináša zlepšenie...deti moje zlaté..ved ste ešte deti..
fíííha
nemám slov
inak..vies co vsetko sa s tym da robit? vies moja, ono povodne to nebolo len tak z nudze cnost, ze aby mali zeny daco teple do huby, ale na trosicku iny zamer. o tom uz si poucena bola?
ci aj teba priniesol rodicom bocian??
ale na zapalovac nezabudni!
Ak to chce on od teba tak to nieje nič moc, keby si to chcela ty a nie on tak to je iné.
Ja keď som mal frajerku v tvojich rokoch tak to chcela ona a ja nie, ale tak keď núkajú ber. V tvojom prípade by nemalo platiť že keď pýtajú daj. Pamätaj že to musíš chcieť ty, nie on...
Skoro som sa zadusila jablkom
ale názor je názor.
si ešte decko,ktoré nevie čo so sebou,keď musí takéto veci riešiť na internete.
za mesiac napíšeš,že si tehotná a čo pomáha,ak chceš potratiť...
takých tu už bolo...
sorry,ale nenormálne mi to lezie na nervy,takéto primitívne zmýšľanie.
nechcem byť zlá,ale ani sa hrať,že mi to je jedno...
navyse nie je nelegalne aby po nej nieco chcel?