Ahojte Zaujímalo by ma či má niekto skúsenosti s piercingom v pere,konkrétne či si ho niekto robil sám a ako.. A či to bolelo Strašne by som si ho chcela dať dole na pravú stranu,len neviem ako a či si nemôžem náhodou nejaký nerv poškodiť..budem vďač
Nie, nerob si ho sama. Môžu sa ti poškodiť nervy, alebo si prepichneš nejakú žilku a nebudeš vedieť čo s tým. Nechaj si to radšej spraviť u niekoho kto má skúsenosti
ja mam snakebites, nieco som si prepichla ja, nieco @kikushenka . peru som mala prederavenu roznymi rukami minimalne 10krat a co ti poviem, zijem a robim grimasy ktore ini nedokazu, cize nervy mam evidentne v pohode, ale nejdem sa k tomu vyjadrovat, mozno som extremny lucker. kazdopadne, ja ti odporucam chytit peru do kliestov, nervy by mali uskocit a spravis rovny prepich. a sterilizovat ihlu moje prve pokusy boli s najhrubsou ihlou ako sa da dostat v lekarni, tj. 1,2 mm. Ale kedze som extremne krvavy clovek, hned ako som ju vytiahla pustilo sa mi more krvi a 1,2 mm pierc som tam nenacpala.. preto prepichujem teraz s 1,6 mm ihlami do ktorych hned navleciem pierc, ale tie objednavam zo zahranicia
kamoška si robila sama piercing a aby nič necítila dala si do ust veľa ľadu pery jej úplne strpli,že ked si to prepichla tak vôbec nič necítila..ale lepšie by bolo keby si to dala u niekoho spraviť,ale je to iba na tebe
Moje kamarátky (asi 4) si to prepichovali sami a povedali , že ich to vôbec nebolelo . U každého je to inak , ale predsa len by som si to dala urobiť u niekoho , čo v tom má prax .
Ja som mala piercing pod perou ,a prepychla som si ho sama.No je dost možne ,že si možeš narušit niejaky nerv radim Ti nebud taka poplašena jak ja a chod si ho predsajlen dat prepichnut do študia..vedia ako na to.
more prepichuj skus crazy-factory.com mas tam aj sterilizovane ihly aj obrusky na vyčistenie..proste tam najdeš všetko..ja objednavam z tadial....normalne maš 1.2 piercingy, ihlu si objednaj 1.6 aby si to tam v pohode napchala...niečo by si si mala pred tým dat daku vodičku na strpnutie..ked nie tak lad uplne stačí..ak sa bojis bolesti...nakresli si kde to chceš natiahni peru a prepichni rýchlo..kus počkaj a pierc si tam lahko vopchas...obruskami si to vyčisti...ak pojde krv, neboj sa, ona raz tiect prestane ..ja som si ešte sama neprepichovala ale pojdem na piercingersky kurz tak sa o to zaujimam... ak chceš tak chod ku profesionalovi mne je jedno len som napisala čo si myslim nemala by si si nič poškodit..ja ked som bola pri profesionalovi tak som si bodku nakreslila uplne kde chcem a prepichol..takže nervy nvm nvm...skúsit to možeš
ešte niečo ... moja spolužiačka bola pri "profesionálovi" ktorý ma študio v Prahe a býva v načej dedine...do prahy chodi každe dva týždne a dalsie robi piercingy tu u neho doma....spolužiačka tam šla na piercing do jazyka...prepichol jej, ale zle tak vytiahol, a musel ešte raz, mala tam dve diery vraj to strašne bolelo šla jej krv ak vodopád a ten kkt s tým nič enrobim ako kkt bol tak neviem no..
No tak ja som si hned ked som si prefarbila vlasy na čierno tak som si dala asi o 3 mesiace piercing na peru hornu k nosu a sama som si to urobila poplašené ale urobila Veľa krvi sa mu spustilo ptm len .. Vodička alebo hnis. ale nie vela a potom som si to v pohode dala ja som to urobila z ihlou dezinfikovanou a všetko v pohode bolo lenže som si to dala nižšie ale všetko dobre bolo .) trošku mi to spuchlo ale dobre do teraz tam mam len menšiu jazvu .)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
A keď to už silou mocou chceš,nerob si to sama,a nech ti to nerobí ani žiadna kamarátka,zver sa do rúk odborníka.
more prepichuj skus crazy-factory.com mas tam aj sterilizovane ihly aj obrusky na vyčistenie..proste tam najdeš všetko..ja objednavam z tadial....normalne maš 1.2 piercingy, ihlu si objednaj 1.6 aby si to tam v pohode napchala...niečo by si si mala pred tým dat daku vodičku na strpnutie..ked nie tak lad uplne stačí..ak sa bojis bolesti...nakresli si kde to chceš natiahni peru a prepichni rýchlo..kus počkaj a pierc si tam lahko vopchas...obruskami si to vyčisti...ak pojde krv, neboj sa, ona raz tiect prestane ..ja som si ešte sama neprepichovala ale pojdem na piercingersky kurz tak sa o to zaujimam... ak chceš tak chod ku profesionalovi mne je jedno len som napisala čo si myslim nemala by si si nič poškodit..ja ked som bola pri profesionalovi tak som si bodku nakreslila uplne kde chcem a prepichol..takže nervy nvm nvm...skúsit to možeš
ešte niečo ... moja spolužiačka bola pri "profesionálovi" ktorý ma študio v Prahe a býva v načej dedine...do prahy chodi každe dva týždne a dalsie robi piercingy tu u neho doma....spolužiačka tam šla na piercing do jazyka...prepichol jej, ale zle tak vytiahol, a musel ešte raz, mala tam dve diery vraj to strašne bolelo šla jej krv ak vodopád a ten kkt s tým nič enrobim ako kkt bol tak neviem no..
www.cassoviaink.eugo.sk/clanok_o_piercingu.php?nadpis=Piercing%20pier%20a%20brady.