Ahoj, chodime s mojim frajerom uz dva tyzdne (teda o 2 dni to budu dva tyzdne) a minule ked sme boli unho a pozerali dvdecko ze by TO uz chcel a ja som sa zlakla a spovedala som ze ja tiez ale ze musim ist domov, a potom sa mi uz neozval asi jeden cely de
takisto nechápem tejto tvojej otázke ako chlapci nado mnou, ale budiš....
nie, vy sa nepoznáte UŽ dva týždne, ale vy sa poznáte IBA dva týždne, čiže sa nepoznáte vôbec, aj keď máš dojem, že sa poznáte roky. Ak ho chceš naozaj poznať ( a nie len tak povrchne ako teraz), budeš na to potrebovať kopu času, lebo niekedy človek človeka nepozná riadne ani po rokoch....
a riešiť sex s niekým po tak krátkej dobe, hlavne pri vlastnom pocite neistoty (že také niečo ešte nechcem), na základe citového vydierania toho druhého a pri zakladaní takýchto otázok....poviem ti tak....jednak na také veci nie si zjavne pripravená, zlepšiť to nezlepší vôbec nič, maximálne sa možno dozvieš, že chlapec ťa vidí trošku inak ako si ty myslíš a budeš z toho sklamaná
rob iba to,čo cítiš,nie to,čo chce on,aj keby to malo stať hodnotu vzťahu. Ked je rozumný počká a bude ťa rešpektovať ak sa urazí ,bol len další debil,čo ťa chcel do postele.
Normálne by som ti poradil aby si mu nedávala, ale ak je láska naozaj taká veľká a trvácna ako tvrdíš(2 týždne sú už predsa len niečo) mala by si dať jemu aj jeho najlepším kamarátom.
Džízs, dievča. Z osobných skúseností vravím: daj mu kopačky. Lebo budem veriť tomu, že nie si hlúpa a nevyspíš sa s ním, pokiaľ sa na to necítiš. Ale pokiaľ bol odmeraný keď si ho odmietla prvý krát, iný už nebude. A urazeného chlapa z dôvodu, že sa jeho dievča necíti na to, aby s ním malo sex, si žiadne dievča nezaslúži. Nemá žiadne právo na to, aby ťa takto citovo vydieral. "Ten pravý" na stratu panenstva nemusí byť chalan, s ktorým chodíš či už dva týždne, alebo dva roky. Nemusí to byť ani chalan, s ktorým sa strašne ľúbite. Ale tým pravým na to je určite chalan, ktorý by to nechcel, pokiaľ by si to nechcela ty sama.
To vo vztahoch tak byva,ze sa Ti zda,ze o nom vsetko vies a poznas ho uz roky...,ale to vobec nie je pravda a este po dvoch tyzdnoch.Niektori sa spoznavaju roky a aj tak nepoznaju o sebe vsetko.Najskor ho spoznaj .Je to iba Tvoj subjektivny pocit, ktory si si vytvorila ,pretoze ho mas rada a paci sa Ti.
no podľa toho ako sa správa a už po dvoch týždňoch chce sex tak si myslím že mu ne tebe vôbec nezáleží... a AK SI NEVÁŽIŠ SAMU SEBA TAK MU TEDA DAJ!!! POKOJNE!
@kocicka282 myslím že ak chceš aby ste sa veľmi rýchlo ľúbiť a poznať prestali tak mu daj. a ak chceš aby ste sa prestali ľúbiť a poznať o niečo pomalšie, a aby bol počas tejto doby k tebe odmeraný a iný, tak mu nedaj.
a ak chceš nejaký naozajstný vzťah, tak do toho zapoj trochu trpezlivosti a rozumu (ale s týmto chalanom asi nie)
ste spolu dva týždne a myslíš si, že sa ľúbite? prepáč dievčatko, ale mám dojem, že o láske nevieš nič a on taktiež, zvlášť, ked sa vyjadruješ spôsobom ,,dať mu'' alebo ,,nedať mu''... Poradím ti, tan chlapec za to nestojí a ak mám vychádzať len z toho čo si napísala, ide mu o to, aby ťa šmykol... nič viac
dúfam, že ten vek 17 rokov čo máš uvedene v profile nemyslíš vážne? buď si jebnutá alebo len kruto jebnutá, tak či onak rozhodnutie je na tebe či mu dáš alebo nie, ale každopádne radšej si choď radšej čítať rozprávky a nie riešiť nejakých chalanov, v tvojom prípade by to bolo najlepšie..
ako sa ja na tomto birdzi vždy nasmejem tomuto ani neverím že by to naozaj tak mohlo byť ako to tam opisuje xDDD ...a možno je to nejaká 13 ročná z dyk luník
k teme - urcite mu nedavaj pokial nie si jebnuta a to, ze sa ti den neozval a mal nieco na praci moze byt pravda, keby sa ti neozval viac dni tak potom spekuluj
Je tu moznost dat smajlika, ktory si trieska hlavu o stenu? Samozrejme ze mu "nedavaj", babu co by mi bola ochotna dat po dvoch tyzdnoch by som ani nechcel.
NIKDY, zapamätaj si, NIKDY nikomu "nedávaj" len preto že to chce on... malo by to byť o vzájomnej túžbe... každopádne, poznáš ho len 2 týždne, čo si myslím že je naozaj pomerne málo... keď bude na teba tlačiť, pošli ho tam odkiaľ vyšiel
ako sa tu spomínalo už . nuž ja osobne by som mu jebla po papuli a poslala ho kade ľahšie. a ak by si mu dala iba kvôli tomu aby bolo "lepšie" tak si riadne ale riadne sprostá
v poslednej dobe ? a to je kolko..tri dni ? xD ked spolu chodite az dva tyzdne a lubite sa ? a ked si sprosta tak mu daj..ak si mudra tak mu nedas len kvoli tomu ze chce on a ked sa mu nepaci nech si najde inu na "davanie"
si robíš piču, že? Mala si mu dať už rovno na prvom rande to by bolo také " dospelé" Ja už fakt nepochopím ľudskú hlúposť Ide mu LEN o SEX , a ty vidíš lásku ? Where the fuck is it ?
daj, jasné. a potom ešte pár krát, a potom ho aj tak prestaneš baviť. v konečnom dôsledku aj tak nemáte budúcnosť, tak je otázka, či chceš, aby ste skončili so "vzťahom" už teraz, alebo za ďalšie 2 týždne.
DDDDDDDD si zabila a ,že máš 17 ? čo si navrávame ..dievča v tomto veku by malo aspoň kus rozumu,čo o tebe sa nedá povedať sorry ak je to kruté ale prečítaj si ešte raz svoj príspevok :
Ano možno sa lúbite a naozaj mal niečo na praci ,ale tak načo to sem píšeš ..nikto znás nevie pravdu ..len si z teba budú robiť pičku ake kktiny píšeš ..Radšej tomu daj čas A Nedávaj mu ..chlap ,ktorý ťa miluje Počká !
že dva týždne? D ti j*be moja? ja som mojho nechala čakať 9 mesiacov a aj to mi pripadalo málo D retardovaní ľudia existujú určite ich tie Disney filmy učia na takéto D
Chodime s chalanom uz dva tyzdne . No to si treba minimalne uz rozplanovat cely sexualny zivot a postupne rodinu . Lebo toho casu je malo a potom nema uz zmysel zit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
95 komentov
nie, vy sa nepoznáte UŽ dva týždne, ale vy sa poznáte IBA dva týždne, čiže sa nepoznáte vôbec, aj keď máš dojem, že sa poznáte roky. Ak ho chceš naozaj poznať ( a nie len tak povrchne ako teraz), budeš na to potrebovať kopu času, lebo niekedy človek človeka nepozná riadne ani po rokoch....
a riešiť sex s niekým po tak krátkej dobe, hlavne pri vlastnom pocite neistoty (že také niečo ešte nechcem), na základe citového vydierania toho druhého a pri zakladaní takýchto otázok....poviem ti tak....jednak na také veci nie si zjavne pripravená, zlepšiť to nezlepší vôbec nič, maximálne sa možno dozvieš, že chlapec ťa vidí trošku inak ako si ty myslíš a budeš z toho sklamaná
rob iba to,čo cítiš,nie to,čo chce on,aj keby to malo stať hodnotu vzťahu. Ked je rozumný počká a bude ťa rešpektovať ak sa urazí ,bol len další debil,čo ťa chcel do postele.
takže chlapec začal byť odmernaý keď si mu nedala.... tak ke´d mu otrčíš nohy teraz, tak ťa začne zbožňovať hej?
preplieskať takéto baby doradu
ruky preč od neho
ale tak krompáčom po hlave, akurát!!!!
Tento svet je divný
a ak chceš nejaký naozajstný vzťah, tak do toho zapoj trochu trpezlivosti a rozumu (ale s týmto chalanom asi nie)
no jo, tak keď už by chcel, tak mu daj
k teme - urcite mu nedavaj pokial nie si jebnuta a to, ze sa ti den neozval a mal nieco na praci moze byt pravda, keby sa ti neozval viac dni tak potom spekuluj
A k téme....neviem, ale niečo vnútri mi hovorí, že to je dosť na piču vzťah. A nie nedávaj mu (ani lízatko!).
DAJ MU !!! a riadne mu daj !
A ja som nasratý že nemám šťastie na také žabky ako ty, čo mi "dajú" AŽ po dvoch týždňoch, len aby si ma udržali....
no zbohom
+ ale ked sa uz rozhodnes pre tu moznost "ze mu das" , tak si to najprv poriadne rozmysli..
aby to potom nezačal brat ako samozrejmost a aby vas vztah nebol založeny iba na tom ...
Ano možno sa lúbite a naozaj mal niečo na praci ,ale tak načo to sem píšeš ..nikto znás nevie pravdu ..len si z teba budú robiť pičku ake kktiny píšeš ..Radšej tomu daj čas A Nedávaj mu ..chlap ,ktorý ťa miluje Počká !