Mám 14 rokov a hľadám si brigádu v letných mesiacoch. Najlepšie v Košiciach alebo v jeho okolí. Môžem upratovať alebo strážiť deti. Deti som už strážila... Kto by o niečom takom vedel nech mi napíše správu.... Ďakujem...
co by sa nedalo? V Blave jj? Mozes brigadovat napr v Avione. Niest veci hore dole a tak. 9000Sk za mesiac. Na to hladaju prave takcyh ako ste vy, len nech mate silu.
Alebo co je aviem, mozete roznasat aj novyni alebo letaky. Na hovno praca s malym platom, ale je to brigada no nie?
A nieco extremne: umivanie mrtvol. 800SK za hodinu. To fakt, ale nemyslim si ze to niekto z vas chce urobit Pocul som od kamosa.
V hociktorom super markete alebo aj v takom malom hladaju ludi aby niesli veci hore dole, ale je to 8000-10000 SK za mesiac. Podla toho kde pracujete.
Brigadu si vie najst kazdy, len vy nehladate poriadne... a necakajte ze hned budete pracovat za 15-20000
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ked uz si pri tom tak aj mne by sa nejaka pracicka zisla na leto (tiez Ke alebo Ke-okolie)
Moj zosaihli zivotopis poslem
ja som tiez nasla po znamosti
Alebo co je aviem, mozete roznasat aj novyni alebo letaky. Na hovno praca s malym platom, ale je to brigada no nie?
A nieco extremne: umivanie mrtvol. 800SK za hodinu. To fakt, ale nemyslim si ze to niekto z vas chce urobit Pocul som od kamosa.
V hociktorom super markete alebo aj v takom malom hladaju ludi aby niesli veci hore dole, ale je to 8000-10000 SK za mesiac. Podla toho kde pracujete.
Brigadu si vie najst kazdy, len vy nehladate poriadne... a necakajte ze hned budete pracovat za 15-20000